En föreläsning om cellgifter, champagne och luftslottet som rasade

Lotta Gray drabbades av tjocktarmscancer 2008 och mitt i livet, nygift med ett litet barn, valde hon att slåss för sitt liv. Hon skriver krönikor och debatterar för en bättre cancervård, och har även skrivit självbiografin Himlen kan vänta (Forum).

Lottas föreläsningar inspirerar med stort mod och med ett viktigt budskap – hur hon har valt att tackla sitt livs svåraste match.

Om du vill veta mer om Lotta Gray och hennes föreläsningar kontakta oss på Skillspartner.

Presentation

Som festredaktör på Sveriges största kändistidning minglade Lotta Gray på röda mattan med Persbrandt och Lill-Babs med cellgiftsflaskan i bakfickan på jeansen och med ett ständigt leende på läpparna. Lotta driver även en av Sveriges största bloggar Wimmelmamman och har vunnit flera priser för sitt odramatiska sätt att skilda resan som cancersjuk småbarnsmamma.

Lotta Gray har dessutom figurerat de flesta tv-soffor och radioprogram och var en av 2011-års vinterpratare i P1. Hon blev årets mamahjälte och årets Örebroare 2009.

Exempel på teman och rubriker

En föreläsning om cellgifter, champagne och luftslottet som rasade
I boken ”Himlen kan vänta” och i sina föreläsningar berättar Lotta Gray rakt och personligt inte bara om åren med cancer, utan också om känslan av utanförskap och den ständiga viljan att vara till lags och passa in. Om äktenskapet och drömhuset, det Lotta kallar luftslottet, den tunga skilsmässan och livet efter sjukdomen. Genom att dela sin livshistoria hoppas Lotta kunna stärka andra som går igenom en svår sjukdom eller kris. Hon vill få oss att våga sträcka ut handen och se bakom den till synes lyckliga fasaden och att aldrig ge upp.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB