En föreläsning om cellgifter, champagne och luftslottet som rasade

Lotta Gray drabbades av tjocktarmscancer 2008 och mitt i livet, nygift med ett litet barn, valde hon att slåss för sitt liv. Hon skriver krönikor och debatterar för en bättre cancervård, och har även skrivit självbiografin Himlen kan vänta (Forum).

Lottas föreläsningar inspirerar med stort mod och med ett viktigt budskap – hur hon har valt att tackla sitt livs svåraste match.

Om du vill veta mer om Lotta Gray och hennes föreläsningar kontakta oss på Skillspartner.

Presentation

Som festredaktör på Sveriges största kändistidning minglade Lotta Gray på röda mattan med Persbrandt och Lill-Babs med cellgiftsflaskan i bakfickan på jeansen och med ett ständigt leende på läpparna. Lotta driver även en av Sveriges största bloggar Wimmelmamman och har vunnit flera priser för sitt odramatiska sätt att skilda resan som cancersjuk småbarnsmamma.

Lotta Gray har dessutom figurerat de flesta tv-soffor och radioprogram och var en av 2011-års vinterpratare i P1. Hon blev årets mamahjälte och årets Örebroare 2009.

Exempel på teman och rubriker

En föreläsning om cellgifter, champagne och luftslottet som rasade
I boken ”Himlen kan vänta” och i sina föreläsningar berättar Lotta Gray rakt och personligt inte bara om åren med cancer, utan också om känslan av utanförskap och den ständiga viljan att vara till lags och passa in. Om äktenskapet och drömhuset, det Lotta kallar luftslottet, den tunga skilsmässan och livet efter sjukdomen. Genom att dela sin livshistoria hoppas Lotta kunna stärka andra som går igenom en svår sjukdom eller kris. Hon vill få oss att våga sträcka ut handen och se bakom den till synes lyckliga fasaden och att aldrig ge upp.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun