Intelligent humor med glatt humör – oavsett ämne

Ludde Samuelsson är snudd på omöjlig att inte tycka om. På scenen framför denne sympatiske skåning intelligent humor med glatt humör – oavsett ämne.

Ludde kan bokas som ståuppkomiker, konferencier, moderator och programledare.

Presentation

Ludde Samuelsson började med standup vid 17 års ålder och har i snart sagt halva sitt liv turnerat på alla landets standup-klubbar och med egna soloshower.

Ludde har även skrivit manus till Svenska Nyheter och Robins på SVT och sedan 2019 driver han det egna humoristiska magasinet Nisch.

Förutom som komiker är Ludde en flitigt anlitad konferencier. Hans scenerfarenhet och journalistutbildning gör honom till professionell och påläst programledare.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards