Intelligent humor med glatt humör – oavsett ämne

Ludde Samuelsson är snudd på omöjlig att inte tycka om. På scenen framför denne sympatiske skåning intelligent humor med glatt humör – oavsett ämne.

Ludde kan bokas som ståuppkomiker, konferencier, moderator och programledare.

Presentation

Ludde Samuelsson började med standup vid 17 års ålder och har i snart sagt halva sitt liv turnerat på alla landets standup-klubbar och med egna soloshower.

Ludde har även skrivit manus till Svenska Nyheter och Robins på SVT och sedan 2019 driver han det egna humoristiska magasinet Nisch.

Förutom som komiker är Ludde en flitigt anlitad konferencier. Hans scenerfarenhet och journalistutbildning gör honom till professionell och påläst programledare.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision