Intresseanmälan

Madeleine Westin Meteorolog, klimatexpert & författare

Klimat, väder och klimatförändringar

Madeleine Westin, känd från TV4, har mer eller mindre goda nyheter om vädret till oss. Madeleine föreläser om klimat och väder, klimatförändringar, om hur det svenska klimatat kommer att vara i framtiden, och hur det kommer att påverka vårt liv och hälsa, vårt boende, vårt jobb och resande.

Förutom att åta sig uppdrag som föreläsare om klimat och väder föreläser hon gärna också initierat om retorik och presentationsteknik. Madeleine åtar sig också moderator- och programledaruppdrag.

Presentation

Madeleine Westin är meteorolog, klimatexpert, författare och tillika kapten i krigsmakten. Hon har även deltagit på en Nordpolsexpedition på isbrytaren Oden. Som första ytfartyg nådde de ända fram till Nordpolen. Madeleine har även haft det hedersamma uppdraget att vara sommarpratare i radio. Hon är också författare och har idag skrivit tre populära böcker om vädret. Hon har en bred bakgrund som bland annat forskare och programledare.

Kombinationen av att ha arbetat som meteorolog på TV4 och kapten i krigsmakten i många år gör att hon också har en unik insikt i retorikens betydelse. Hur du med hjälp av ditt sätt att tala, röra dig och engagera levererar information.En kunskap som hon pedagogiskt delar med sig av.

Från att vara ett ämne som huvudsakligen tagit plats på strategisk nivå har retorik och presentationsteknik fått en större betydelse i vardagen, på sociala medier, i möten, på jobbet och privat. Det gäller att övertyga på kortare tid än förr. Det egna engagemanget och kroppsspråket har stor betydelse för framgång.

I en av Madeleines böcker beskriver hon den klimatförändring vi är mitt uppe i, men som inte framträder på det sätt vi förväntat oss. Men en sak är säker, den kommer att påverka vårt liv och hälsa, i vårt boende, i vårt jobb och resande. En framtidsspaning som ger en prognos av bland annat fler och svårare stormar, katastrofala översvämningar och torrperiod under heta sommardagar. Det är bara några fastställda konsekvenser av en varmare värld.

Som tidigare chef för TV4s programledare och idag för Väderredaktionen har Madeleine Westin hittat en kombination att i tillvaron ha en harmoni mellan arbete och privatliv.

MADELEINE WESTIN SOM MODERATOR
Madeleine är en mycket uppskattad konferencier och moderator. Hon är engagerad, påläst och bidrar till att skapa delaktighet och en tydlighet för deltagarna på ert event. För som konferencier eller moderator är Madeleine den viktiga länken mellan personerna på scen och publiken. Madeleine skapar en lättsam och förtroendeingivande stämning och ställer de rätta frågorna och håller i schemat för evenemanget. Med sin rutin har Madeleine förmågan att snabbt agera på det oväntade och finna sig i situationer som uppstår.

Med sin erfarenhet kan Madeleine moderera event med alla tänkbara inriktningar. De frågar Madeleine brinner extra mycket för är bl a ledarskap, arbetsglädje, kommunikation och såklart även miljö, klimat och väder.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg