Fotograf
Christine Engström

Sälj mer, till fler - Inspiration som leder till resultat

Varför anlitar man en föreläsare till ett event eller till sin säljgrupp? För att denne skall ge information eller inspiration?

Det optimala resultatet av en föreläsning är att deltagarna blir berörda och inspirerade till att skapa resultat. Att de säger ”Nu jäklar ska jag…” och sedan gör det.

Magnus H Johansson är idag en av de främsta föreläsarna inom områdena motivation, kommunikation, affärsmannaskap och försäljning. Han har inom sina ämnesområden skrivit flera böcker, ett 50-tal artiklar och är programledare i en podcast med över 10 000 lyssnare.

 

Presentation

Magnus H Johansson brinner för att inspirera och utveckla individer så att de maximerar sina resultat. Hans filosofi är att alla som vill kan utvecklas till bra säljare. Med en bakgrund som tekniker har han själv gått från säljskygg till säljtrygg och skapat toppresultat inom vitt skilda branscher.

Magnus tänker lite annorlunda när det gäller utveckling av säljare, säljorganisationer och småföretag. En insats skall leda till resultat. Resultat skapas sällan på en standard 2-dagars säljutbildning. Därför är hans utvecklingsinsatser skräddarsydda och löper oftast över längre tid.

I sina föreläsningar, workshops och utbildningar ger Magnus H Johansson verktyg, modeller och konkreta råd för att du skall lyckas med din försäljning.

 • Du får verktyg för att utveckla de personliga egenskaper som de allra bästa säljarna har!
 • Du får veta vad forskningen säger om hur kunder fattar beslut.
 • Du får konkreta tips kring hur du förbättrar ditt säljresultat.

Magnus har har utvecklat ett antal egna utvecklingsprogram såsom ”Säljdriv – skapa resultat i ditt företag” och ”Den framgångsrika konsulten”. Magnus har över 20-års sälj- och ledarskapserfarenhet.

Exempel på teman och rubriker

 • Behöver ni energi i säljvardagen?
 • Vill du få ordentlig fart på din säljorganisation?
 • Myror kan fånga elefanter: Om hur alla kan få fler och större kunder
 • Så digitaliserar du säljprocessen
 • Skapa en pitch i världsklass
 • Mötesbokning och sociala medier
 • Omvärldens påverkan på kundens beslutsprocess
 • Att sätta säljmål och säljarnas förmåga att nå målet
 • Digitala säljmöten

 

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun