Maja Aase en moderator som gillar ju svårare, desto bättre

Maja Aase har mött de flesta utmaningar som moderator och samtalsledare. Hon är snabb i uppfattningen, kunnig i ämnet och tar sig an uppgiften med intresse, värme och engagemang.

Maja arbetar både i näringslivet och med offentlig verksamhet. Hon tar gärna uppdrag inom medicin, psykologi, forskning, miljö- och naturvårdsfrågor, sociala frågor och arbetsmarknad, trafik, medier, trädgård och kultur.

Presentation

Maja Aase är en driven och humoristisk journalist, med bred allmänbildning och känsla för människor och sammanhang. Hon är alltid väl förberedd och tillräckligt erfaren för att snabbt kunna anpassa sig efter det som händer. Maja har lätt att få med sig publiken och liva upp stämningen när mötet behöver extra energi.

Maja åtar sig uppdrag som moderator, debattledare och programledare.Maja Aase är en person som alltid är situationen vuxen. Hon är van vid direktsändningar, gillar komplicerade ämnen, har bred kunskap och har lätt att sätta sig in i nya områden och verksamheter. Maja är en duktig organisatör och är gärna med och förbereder evenemanget.

Maja har medverkat i essäsamlingen ”Medan handen arbetar vidgas blicken”, medierapporten ”Mediekoncentration och mångfald – en omöjlig ekvation”, medieantologin ”Goda nyheter” och Svenska Turistföreningens årsböcker 2004 och 2006. Hon har varit redaktör för Publicistklubbens årsbok 2004 och 2009.

Bakgrund
Maja Aase har en bred erfarenhet som reporter och chef inom journalistiken, Hon har bland annat jobbat på tidskriften Moderna Tider och Z, varit chefredaktör för tidningen Journalisten, publicerat läromedel om EU, lett Kulturnytt i SR P1 och är ”sidekick” i programmet Nordegren i P1. Hon skriver även krönikor i antik- och trädgårdstidningar. Maja har studerat i USA och Ryssland. Hon har läst statskunskap, journalistik, fysiologi, konstvetenskap och ryska.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti
* Obligatoriska fält
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

Kundutlåtanden

"Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

Ingemar Gustavsson, Actemium

"Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

Sonia Koppen, Vision