Intresseanmälan

Malin Ewerlöf Föreläsare, personlig tränare i löpning & löpteknik, fd elitidrottare

Balans i livet

Träning har alltid hjälpt Malin Ewerlöf att orka med allt i sin vardag, att rensa bort stress, få nya idéer och få ny positiv energi.

Malin Ewerlöf berättar med utgångspunkt från sin över 20-år långa karriär som elitlöpare hur ett rätt tänk och rätt kunskap hjälper henne till att få in träning i sin vardag även när motivationen tryter. Att få tiden att räcka till, att träna rätt så att kroppen håller i längden och hur kan man vända ett misslyckande till något positivt?

Boka en föreläsning med Malin Ewerlöf om löpning, träning, hälsa, mål, mental träning och motivation!

Presentation

Redan som sjuåring inledde Malin Ewerlöf min tävlingskarriär med att springa Lilla Lidingöloppet. Lusten till att tävla och träna infann sig direkt och löpningen har därför alltid fortsatt att vara fundamentet i hennes liv.

Malin Ewerlöf, fd elitidrottare. Föreläser om hur få in träning i vardagen, få tiden att räcka till, träna rätt så att kroppen håller i längden och vända ett misslyckande till något positivt?

Med 23 SM-guld och flera svenska rekord i ryggen vet Malin hur rätt tankesätt och kunskap hjälper dig att få in träning i vardagen, även när motivationen tryter.

Malins stora internationella genombrott kom som 17-åring då hon vann guld på terräng-VM för juniorer i Stavanger. 1998 var toppen på hennes karriär då hon vann den enda svenska medaljen vid EM i Budapest med ett silver på 800 meter. Malin var innehavare av de svenska rekorden på 800 meter (1.59,44) under 17 års tid och på 1 500 meter (4.05,49) under 16 års tid. Efter många års hårt tävlande satte skadorna stopp för en fortsatt elitkarriär. År 2002 valde Malin att lägga elitkarriären åt sidan för att läka sina sargade hälsenor. 

Efter att ha fött tre barn på 3,5 år så längtade Malin Ewerlöf tillbaka till löpningen fast på en lite lägre nivå. Så numera nöjer hon sig med att kalla sig för elitmotionär och framförallt som PT för motionärer i löpning. Malin springer fyra dagar per vecka, mest intervaller, styrketränar en hel del för att undvika skador, spelar tennis en gång per vecka mot Kajsa Bergqvist, åker gärna längdskidor om det finns snö, simmar och cyklar också en del.

Förutom löpning som tagit det mesta av hennes tid under många år  är Malin utbildad friskvårdskonsulent, gått en kortare kurs i massage, jobbat som cykelbud, jobbat på back-office på Matteus Fondkommission, jobbat som säljare på Axa och hållit i friskvårdsupplägg för personalen på större företag. Förutom sitt jobb som PT för motionärer föreläser Malin även en hel del.

Exempel på teman och rubriker

Exempel på rubriker

 • Våga sätta egna mål
 • Motivation
 • Rätt tänk – nyckeln till framgång
 • Hantera med- och motgångar
 • Träna rätt
 • Få in träning i sitt liv

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun