Fotograf
Robert Eldrim

Humor är snabb, bred och vass

Måns Möller är en finurlig komiker. Han är en av landets absolut bästa improvisatörer och kan hålla en kärleksfull låda med en publik som viker sig av skratt.

Måns kan bokas som standupkomiker, konferencier, moderator, programledare och föreläsare.

Presentation

Måns Möllers humor är snabb, bred och vass. Han är lite av en branschens retsticka när han gör parodier av kändisar och på kända företeelser. Det är på scenen som Måns Möller verkligen kommer till sin rätt. I det spontana mötet med publiken blixtrar det av komiska infall. Han ses som en av landets bästa improvisatörer och kan hålla en kärleksfull låda med en publik som viker sig av skratt. Visst kan Måns humor hetta till lite, men den värmer alltid – utan att brännas.

För den stora publiken är Måns Möller kanske mest känd för sitt egna tv-program ”Cirkus Möller”, men även som ständig panelmedlem i ”Time Out”, som programledare för ”Extra Extra” och medverkande i humorprogram som ”Parlamentet” och ”Alla för En”.

Hösten 2018 fick vi också se en annan sida av Måns i programserien ”Superungar”. Ett program där Måns får utrymme för sitt stora engagemang inom funktionsvariationer.

Just nu är Måns också högaktuell med ”Världens Historia – Den osminkade sanningen”, fortsättningen på publiksuccén ”Sveriges Historia”. Han kommer även att medverka i Stjärnorna på slottet som har premiär den 28/12 på SVT.

Exempel på teman och rubriker

ÖKA LIVET
– Om humor, stress och konsten att njuta av livet i praktiken
Stressforskaren Dan Hasson och Måns Möller håller en upplevelsebaserad föreläsning om humor, stress och hälsa. Vad är myter och vad är fakta? ÖKA LIVET! är infotainment när det är som bäst!

Måns Möller och Dan Hasson kombinerar i en unik och jordnära framställning senaste nytt inom stress-, humor- och hälsoforskningsfronten, en stor dos humor och praktiska råd för att ökavälbefinnandet i livet. Föreläsningen tar cirka tvåtimmar och kan skräddarsys efter kundens behov.

ÖKA LIVET! Ger seminariedeltagarna nyckeln till hur individer kan motverka skadlig stress och vad man kan göra i organisationer för att uppnå högreeffektivitet, hälsa och välbefinnande. Vad som skiljerdenna föreläsning från andra är att all information baserar sig på senaste forskningsrönen.

Dessa kunskaper blandas med humor och ger alla närvarande en oförglömlig upplevelse.


ATT NÅ SINA MÅL
– med rätt motivation kan man nå mycket längre än vad man tror är möjligt!

När Måns son Viggo diagnosticerades med autistiskt syndrom föll hans värld ihop. Detta blev en vändpunkt i livet som han beskrev i sin föreställning ”Jävla Pajas – det här skojar du inte bort”. Nu fortsätter Måns sitt arbete för barn med neuropsykiatriska funktionshinder i hans insamlingsstiftelse Viggo Foundation, och detta beskrivs med både värme och humor i denna föreläsning.

Viggo Foundation är en insamlingsstiftelse som jobbar för att barn med diagnoser inom autismspektrat ska få idrotta på sina villkor. För sitt jobb har Viggo Foundation bland annat erhållit utmärkelsen ”Årets Mångfaldsbragd”.

Föreläsningen innehåller många goda skratt, men framförallt väcker den många frågor såsom;

 • Vad har vi för mål?
 • Vad krävs i förberedelser för att nå dit? (målprogrammering)
 • Hur får vi in barn med npf-diagnoser i samhället och idrottssverige?

Det här är en inspirerande föreläsning om att lära sig jobba som en grupp, våga utmana sig själv och hur man gör för att nå sina må.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards