Intresseanmälan

Maria Lundqvist Skådespelerska & comedienne

Fotograf
Baldur Bragason

Alltid lika engagerad, påläst och fängslande

Maria Lundqvist är en av våra mest folkkära skådespelare, ständigt aktuell i film och på tv och på teaterscenen. Marias breda kompetens har gjort henne synlig på krogscenen, i julshowen och på kickoffen.

Oavsett om hon agerar som underhållare, konferencier eller föreläsare är hon alltid lika engagerad, påläst och fängslande. Hon blandar sina föreställningar stora som små sammanhang, lika gärna med en symfoniorkester som med ett ensamt piano.

Presentation

Maria Lunqvist blev flerfaldigt internationellt prisad för sin roll i kritikerrosade långfilmen ’Den bästa av mödrar’, en film hon dessutom blev Guldbaggebelönad för. Maria fick pris för långfilmen ’Himlens hjärta’. 2010 blev Maria årets Karamellodiktstipendiat och fick Svenska Akademins pris tidigare än så. 2013 blev hon nominerad till Årets talare. Hon sågs också i SVTs dramaserie 30 grader i februari.

Exempel på teman och rubriker

Våga vilja eller orka säga ja
Skådespelaren och komikern Maria Lundqvist talar om att “våga flyga” och att “orka säga ja”.

Det är först när vi vågar kapitulera inför rädslan att möta livets alla skeden som vi kan leva livet fullt ut. Vi vill öppna upp för nya tankar, nya frågor, ny lust & nytt mod. Det är med svaret ja, som alla roliga, möjliga och omöjliga möjligheter öppnar sig. Våga flyga eller orka säga ja, som Maria uttrycker det.

Maria Lundqvist bjuder in publiken i tanken och känslans värld kring funderingar om att våga och vilja när livet fortfarande känns oändligt och ändå inte. Speciellt viktigt är det i arbetslivet och vid kontakt med människor som din attityd och inställning kommer tillbaks och speglar sig i dina kollegors och klienters inställning och agerande.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium