Fotograf
Håkan Larsson

Sångerska, Skådespelerska och Komiker

Maria Möllers artisteri är något utöver det vanliga, rösten, utstrålningen, humorn, värmen och mångsidigheten. Maria är den knivskarpa imitatören och den uttrycksfulla sångerskan som kan konsten att både beröra på djupet och få folk att skratta sig hesa i teaterfåtöljerna. Maria kan konsten att uttrycka sig inom många genrer och stilar och har lång erfarenhet av att arbeta på scen.

Maria Möller kan bokas som artist, konferencier eller som föreläser med hennes föreläsning ”Med rösten i fokus”.

Boka Maria Möller till ert nästa evenemang. och succén är söker. Maria är en artist med många strängar på sin lyra och ett säkert kort för att sätta guldkant på alla tillställningar.

Presentation

I sina egenproducerade shower utnyttjar Maria Möller sin verbala och vokala variationsförmåga maximalt i en mix av roliga texter, musikaliska överraskningar och träffsäkra imitationer. Detta gör henne till en eftertraktad och oerhört uppskattad artist vid olika evenemang.

1998-99 ingick hon i ensemblen i Kristina från Duvemåla på Cirkus i Stockholm och ett par år senare sjöng hon även på konsertturnén av musikalen. Därefter medverkade hon i Chess på Cirkus och i Sound of Music på GöteborgsOperan. Uunder andra halvan av 1990-talet, började Maria framträda som komiker och utveckla sitt manusförfattande. Här skapade hon sin mix av humor, olika musikstilar, karaktärer och imitationer.

Säsongen 2005-06 ingick Maria i R.E.A-gänget på Hamburger Börs och strax innan kom det publika genombrottet med ett mycket uppmärksammat framträdande i Allsång på Skansen. Andra TV-program hon medverkade i var Guldbaggegalan, Tolvslaget från Skansen, Trettondagskonserter med Radiosymfonikerna, Babben & Co och Idrottsgalan. 2006 sommarpratade Maria i Sommar i P1.

Referenser

Vill tacka så mycket för ditt härliga engagemang och proffsiga hjälp under 2016 med att få fram en bra föredragshållare till våra kundträffar. Tack vare stöd och lyhördhet från Skillspartner avseende vårt önskemål om karaktär på föredragshållare, så blev våra kvällen mycket lyckad samt överträffade dessutom i många avseende våra förväntningar.
PRI Stiftelsetjänst AB

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards