Intresseanmälan

Maria Möller Artist, sångerska, komiker, imitatör & konferencier

Fotograf
Håkan Larsson

Knivskarp imitatör och uttrycksfull sångerska - ett fullblodsproffs

Maria Möllers artisteri är något utöver det vanliga, rösten, utstrålningen, humorn, värmen och mångsidigheten. Maria är den knivskarpa imitatören och den uttrycksfulla sångerskan som kan konsten att både beröra på djupet och få folk att skratta sig hesa i teaterfåtöljerna. Maria kan konsten att uttrycka sig inom många genrer och stilar och har lång erfarenhet av att arbeta på scen. Maria Möller är ett sceniskt fullblodsproffs som både roar och berör. Med en imponerande artistisk bredd uttrycker hon sig inom många olika genrer och stilar.

Boka Maria Möller till ert nästa evenemang. och succén är söker. Maria är en artist med många strängar på sin lyra och ett säkert kort för att sätta guldkant på alla tillställningar.

Presentation

Under sina 35 år på scenen har hon arbetat med teater, musikteater, shower, konserter och egenproducerade föreställningar. Sin första föreställning satte hon upp för tjugo år sedan och den senaste, ”Musik & Människor”, hade premiär våren 2020.

Maria Möller är mycket eftertraktad som föreläsare och konferencier. Oftast kombinerar hon konferencierskapet med sitt artisteri och underhåller tillsammans med en eller flera musiker i olika konstellationer. Med sitt stora engagemang och sin kunskap kring produktion skapar Maria Möller, tillsammans med sina uppdragsgivare, det bästa upplägget och innehållet för varje evenemang.

Maria Möller kan bokas som artist, konferencier eller som föreläser med hennes föreläsning ”Med rösten i fokus”.

Referenser

Vill tacka så mycket för ditt härliga engagemang och proffsiga hjälp under 2016 med att få fram en bra föredragshållare till våra kundträffar. Tack vare stöd och lyhördhet från Skillspartner avseende vårt önskemål om karaktär på föredragshållare, så blev våra kvällen mycket lyckad samt överträffade dessutom i många avseende våra förväntningar.
PRI Stiftelsetjänst AB

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg