Intresseanmälan

Maria Wetterstrand Grön samhällsdebattör & skribent, fd riksdagsledamot & språkrör för Miljöpartiet

Fotograf
Fredrik Hjerling

Omvärld, framtid, trender och retorik som fungerar

Under Maria Wetterstrands nio år som språkrör ökade Miljöpartiets popularitet, medlemsantal och väljarstöd, och hon var en starkt bidragande orsak till att Mijöpartiet gjorde sitt bästa val någonsin. Idag arbetar Maria med att skriva, föreläsa och debattera om allt från ledarskap till politik.

Presentation

Maria Wetterstrand är erkänt duktig som moderator och anlitas även för föreläsningar, tal, debatter och seminarier. Maria är en väldigt uppskattad föreläsare som med stort engagemang och målande erfarenheter från sitt liv inspirerar till både eftertanke och handling.

Maria Wetterstrand är särskilt engagerad inom miljö- och klimatpolitiken, småföretagarfrågor, skolpolitik och frågor som rör öppenhet och mångfald.

Hon har turnerat på universitet och högskolor med två olika föreläsningar om klimatpolitik. Maria har sedan bokdebuten 2010 med Den ny gröna vågen medverkat i antologier och utgav sommaren 2014 även Vad är miljö och 100 andra viktiga frågor.

Exempel på teman och rubriker

Miljö och företagande
Allt fler företag intresserar sig för miljö- och hållbarhetsfrågor. De vill förändra med det är svårt. Vad krävs för att bryta konserveratimsen, både för vår egen och våra medarbetares? Vad har andra företag gjort för att lyckas? Marita Wetterstrand prtar om varför vi behöver förändra, framtidens utmaningar och om hur vi behöver förändra attityd för att våga ta stegen som krävs mot ett mårt hållbart företagande.

Retorik som fungerar i praktiken
För att nå fram med ditt budskap är det vktigt att tala så du blir lyssnad på. Du behöver bryta mot människors förväntningar och krossa deras fördomar dom dig själv, ditt företag, din bransch eller vad det än måvara som ligger i vägen för att de ska ta emot ditt budskap. Det räcker inte att bara tänka ut smarta budskap eller använda en på pappret retoriskt skicklig kommunikation. Marita talar utifrån egna erfarenheter om retorik, på ett sätt som inte följer de gamla vanliga läroböckerna.

Maria Wetterstrand föreläser också om många andra ämnet, utifrån kundernas önskemål.


I samarbete med Promotor Media

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision