Intresseanmälan

Marie Algotsson Skogh

Driv, arbetsglädje, motivation & prestation

Marie Algotsson Skogh hjälper er att hitta ert driv, arbetsglädje och motivation som i sin tur leder till ökad prestation.

Det inte är hindret som gör problemet utan dina tankar om det, och framgång är hur nöjd du är med dig själv.
– Marie Algotsson Skogh.

Marie har lång erfarenhet som föreläsare, säljare, projektledare och egenföretagare och är författare till boken ”Säljare i världsklass med Mental Träning”.

Vill du veta mer om Marie och hennes föreläsningar och workshops kontakta oss på Skillspartner.

 

Presentation

I den hårda konkurrens som organisationer lever med idag är det viktigt att alla medarbetarna har ett driv och mental säljstyrka, samt kan hantera stressiga situationer. Med flera aktörer på marknaden och där tjänster och produkter allt mer liknar varandra ökar kraven på att alla anställda har en positiv och säljande inställning till både medarbetare och kunder oavsett vad man jobbar med.

Behovet av mental träning för arbetslivet har vuxit fram de senaste åren, eftersom den egna personliga utvecklingen blivit allt mer avgörande för att nå framgång i sitt arbete. Detta kan liknas vid och inspireras av idrottsvärldens prestationer. Begrepp som självförtroende, självkänsla, press, mål, motivation och attityd är lika viktigt inom arbetslivet som inom idrotten.

Marie Algotsson Skogh ger deltagarna inspiration och kunskap i hur de kan skapa mer driv, arbetsglädje och motivation som i sin tur leder till ökad prestation och en mer säljande attityd. De får ta del i hur de lättare kan förändra en negativ känsla till en mer positiv, samt hur de kommer över sina mentala hinder. Vetskap om hur de skapar bra säljande målbilder och hur de förbereder sig mentalt för att kunna kommunicera lättare med medarbetare och kunder. Marie Algotsson Skogh har som mål att deltagarna direkt ska kunna använda någon av de mentala tekniker som de får på en föreläsning eller utbildning, så att de starta sin väg till framgång.

Styr ditt liv från dina inre resurser istället för att bli styrd av yttre faktorer.

Marie Algotsson Skogh är diplomerad i Mental träning, certifierad NLP Master Practitioner och certifierad ICC coach, samt Affärsingenjör via IHM Business School & Teknosell. Har jobbat många år i telekombranschen. Marie har utvecklat konceptet MentalSäljKompetens® som vänder sig till säljare, ledare och medarbetare.

Exempel på teman och rubriker

 • Mental styrka och stresshantering
 • Muskulär och mental avslappning
 • Arbetsglädje och motivation
 • Självbild och visualisering
 • Attityd och sinnestillstånd
 • Medveten kommunikation
 • Kommunikation och team
 • Mental säljstyrka
 • Mål och målbild
 • Teamutveckling
 • MentalSäljKompetens för säljare
 • MentalSäljKompetens för ledare
 • MentalSäljKompetens för medarbetare
 • MentalSäljKompetens för kundtjänst

Referenser

Marie och jag fann varandra direkt när våra vägar korsades, vilket resulterade i en fantastiskt frukostföreläsning för våra avtalskunder. De ämnen och områden Marie pratar om har ALLA behov och nytta av i dagens stressade samhälle. Hon ger inte bara väldigt goda insikter och förståelse kring hur man fungerar som människa, utan även hur man kan påverka sig själv och med väldigt konkreta verktyg! Vi kommer garanterat att använda oss av Marie igen.
Försäljnings- & Marknadsansvarig på Chalmers Konferens & Restauranger.

Jag och mina kollegor gick kursen Mental Säljträning hos dinEffekt och Marie Algotsson Skogh, hösten 2017. Kursen fick oss som kollegor att bli ett starkare och mer framgångsrikt team. Som föreläsare var Marie väldigt duktig på att förklara HUR vi skulle uppnå våra satta mål, vilket visade sig bli nyckeln till den framgång vi har sett den senaste tiden. Jag kan verkligen rekommendera dinEffekt och Marie Algotsson Skogh till alla som vill utveckla och utmana sig själv till att nå högre höjder och bättre resultat.
Area Manager, Regus Management Sweden

Önskar alla att få tillfälle att få jobba med dig! Du är grym på att ta fram det bästa av oss själva och få saker att hända.
Njie AB (Tidigare på Santa Maria AB)

Jag har lärt mig att hantera vardagen på ett effektivare sätt och därmed fått mer gjort på samma tid som tidigare. Dessutom har jag lärt mig mycket om värdebaserad försäljning vilket ger en högre kvalité i mitt arbete och en större förståelse för vad våra kunder är ute efter när de gör affärer med oss.
Monitor Larm & Bevakning AB

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards