Fotograf
Peter Knutson

Komikern som är ett smittande energiknippe

Marika Carlsson är inte bara väldigt smart och väldigt roligt, utan så mycket mer. Hon är en underhållare med avväpnande stil, energi och en värme som känns.

Marika Carlsson är en av Sveriges idag absolut mest aktuella komiker. En smart, charmig och utmanande komiker med fingertoppskänsla som alltid visar sin hundraprocentiga professionalism i alla sina uppdrag. Vid två tillfällen har hon korats till ”årets kvinnliga stå upp komiker”.

Presentation

Marika Carlsson kan bokas som standupkomiker, konferencier, moderator, programledare, föreläsare, skådespelare, film/tv-medverkan, radioprogramledare.
Hon har medverkat i ett flertal humorprogram som Parlamentet, Intresseklubben och RAW, för att nämna några. Ni kan ha hört henne i ”Marika i P4” där hon en längre tid hade en egen talkshow eller i hennes sommarprat i P1.

Under våren 2017 var Marika Carlsson ute på Sverigeturné med hennes föreställning ”Jag är gud”.
Förutom radio och TV så är Marika en mycket flitigt anlitad ståuppkomiker, föreläsare och konferencier, hon har bl.a. varit programledare för den stora DN-galan på stadshuset, QX-galan, Volvo ocean race och en mängd olika jubileum och temadagar.

Exempel på teman och rubriker

Hur blev det så här – en inspirationsföreläsning
En rolig föreläsning om att vara annorlunda. Att stå upp för den man är och att våga ta plats. Marika adopterades från Etiopien. Hon är hittebarnet som fick en ny chans i livet och tog den. Är det en slump att man är där man är i livet eller handlar det om självförtroende och målmedvetenhet? Är självförtroende något man får eller något man kan bygga upp?

Kroppsspråk, kommunikation och kroppskontroll på 60 minuter
Vårt kroppsspråk avslöjar vad vi egentligen tycker, tänker och känner. Kolla bara på barnen hur de kommunicerar med sina kroppar, sen när vi blir vuxna så är det som om vi glömmer bort att vi har ett kroppsspråk. Vad skickar du ut för signaler? Är du medveten om hur du går, sitter och rör dig? Vi går igenom vad vi säger med våra kroppar, hur vi kan tolka andra och vi kommer ha roligt hela tiden. Dessutom hävdar Marika Carlsson att ju mer du vet om ditt och andras kroppsspråk desto mer kan du manipulera din omgivning.

I love Sweden
What is it about those Swedes? This is a perfect lecture for a company about how to work with Swedes in any way. What does it mean to be Swedish? In a funny way Marika Carlsson explains swedish traditions, why people are stiff, difficult to be best friends and why we spend all our time in our homes. Marika will guide you through ”Swedishness”, all from her point of view.

Referenser

Vill tacka för Marikas medverkan på Tylösand torsdag-fredag förra veckan. Konferensen blev riktigt lyckad och Marika var en mycket viktig del i det. Hennes inspel, värme, humor och genuina sätt lyfte dagarna och inspirerade! Jag är supernöjd! 

Jag ber dig vara vänlig att framföra det varmaste och innerligaste TACK till Marika för en helt fantastisk föreställning och med ett innehåll och ett utförande just som vi önskade och hade beställt.

Stort TACK till Marika för en fantastisk timme med mycket skratt men också allvar. Precis vad vi behövde. Mina förhoppningar uppfylldes med råge!

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards