Intresseanmälan

Mårten Nylén Hälsoinspiratör, tränare, tv-profil & föreläsare

Fotograf
Daniel Stigefelt

Motivation, balans och hälsonycklar - Smart och hållbar hälsa

Mårten Nylén är en av Sveriges mest välrenommerade tränare och hälsoinspiratörer, tv-profil och föreläsare.

Vi känner igen honom som tränaren och programledaren i tv-programmen Biggest Loser och Ninja Warrior. Förutom PT till några av våra mest kända profiler fokuserar Mårten Nylén inte bara på det fysiska – han lägger stor vikt på förebyggande av psykisk ohälsa, utmattning och stress. Alltid med med grunden i aktuell forskning.

Boka föreläsning med Mårten Nylén och få konkreta råd och tips som gör det enkelt för alla att börja leva mer hälsosamt och att lyckas.

Presentation

Mårten Nylén arbetar alltid med helheten och att skapa balans mellan det fysiska och det mentala. Oavsett vilken målsättning man har och vill lyckas med så ger Mårten enkla, tydliga verktyg och råd som fungerar i praktiken. Mårten engagemang och energi får vem som helst att bli pepp på att våga försöka!

Låt aldrig ett ”jag kan inte” stå i vägen för ett ”jag kan”
– Mårten Nylén

Mårten har tre riktade föreläsningar, men skräddarsyr alltid efter önskemål och behov för att matcha målgrupp och syfte på bästa sätt. Och oavsett om inriktningen är kunskapsmässig, underhållning eller ren inspiration så kommer Mårten alltid full av av energi och med en föreläsning som kan motivera vem som helst.

Mårten jobbar med företagshälsa hos större till mindre företag, till att coacha barn och ungdomar, motionärer och elitidrottare till fantastiska resultat. Och alltid med målsättningen att förbättra utifrån de förutsättningarna man har,  för att kunna lyckas på ett smart och effektivt sätt.

Idag är Mårten Nylén en engagerad ambassadör för Kronprinsessparets Generation Pep, Stiftelsen Friends, Beat Diabetes och Aftonbladet Wellobe.

Som en av landets absolut mest populära föreläsare och utnämnd till Årets Talare 2023, åker Mårten idag runt och förbättrar hälsan för stora som små med sina inspirerande föreläsningar med fokus på hållbar hälsa.

Exempel på teman och rubriker

Motivation, balans och hälsonycklar

En inspirerande motivationsföreläsning helt utan pekpinnar men med massor av smarta tips, lösningar och verktyg för hur vi kan förbättra vår hälsa på enkla och fungerande sätt utan att behöva ändra på allt. Vi får Mårtens 7 effektivaste ”hälsonycklar” samt ta del av Balansbordet och dess fyra ben Motion, Kost, Sömn och Återhämtning samt Stress.

Här ger Mårten Nylén oss konkreta tips på hur vi kan förbättra allt från stress och dålig sömn till hur vi kan få vår motion, kost och återhämtning att fungera i en mer än fullspäckad vardag. Detta med en hel del humor och några spännande historier från bakom kulissen.

Detta är en föreläsning som ger energi, motivation och verktygen att förändra oavsett vem man är, vad man har med sig och vart man står just nu.

Hälsa är bästa sättet att lyckas

I en intrycksrik värld i ständig förändring behöver vi skapa både goda förutsättningar och sätta värderingarna på plats tidigt.

Våra barn och unga påverkas dagligen av olika trender, förebilder och intryck där de många gånger skulle behöva lite mer tro på sig själva, sunda värderingar och framför allt en god hälsa.

Som ambassadör för Kronprinsessparets Generation Pep, Stiftelsen Friends och Beat Diabetes har Mårten Nylen nu tagit sig an en viktig uppgift, att hjälpa våra barn och unga att skapa hälsosammare vanor och värderingar för att kunna leva friska och välmående liv.

I denna inspirerande föreläsning berättar Mårten om sin egen väg från storm och osäkerhet till succé och framgång i sina udda jobb som stuntman, livvakt och personlig tränare, där han idag jobbat över hela världen med välkända namn som Avicii, 50cent, Kiss, RedOne, Wyclef Jean, Mabel och Joel Kinnaman för att nämna några.

Han ger sina bästa nycklar för att skapa hälsa, egenvärde och förutsättningar på ett pedagogiskt sätt, för att kunna stå stark och vara sig själv även när det blåser.

De sex framgångsnycklarna som kan få alla att lyckas

När det kommer till att skapa resultat och hälsa så finns det enligt Mårten sex faktorer som alltid spelar större roll.

Hur bygger vi stressrustning, hur ökar vi kroppens förmåga att svara på det vi gör, och vad är egentligen viktigast att tänka på när det kommer till kosten och sömnen?

Missa inte denna minst sagt inspirerande föreläsning med denna unika coach och föreläsare, Mårten Nylén.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium