Intresseanmälan

Mats Lewan Författare, futurist & forskningsanalytiker

Fotograf
Juliana Wiklund

Har du redan fullt upp med digitaliseringen? Håll i dig, för nu kommer den andra vågen!

Mats Lewan är författare, futurist och forskningsanalytiker. Om du behöver skapa ‘sense of urgency’ kring digitalisering är han ett givet val.

Med en bakgrund som mångårig teknikreporter och civilingenjör och med en djup kunskap om innovation visar Mats Lewan hur teknik och digitalisering förändrar förutsättningarna för allt — för företag, individer och samhälle — i en ständigt accelererande takt.

Presentation

När du brottas med att hänga med i digitaliseringen kastar han dig in i digitaliseringens andra våg, där teknik som AI, Internet of Things, kognitiv automation och Blockchain medför större förändringar i världen än någon tidigare teknik. Med sin djupa teknikkunskap vet Mats Lewan precis vad han pratar om, samtidigt som han fokuserar på konsekvenserna i våra yrkes- och privatliv. Det kan handla om:

• hur ledarskap måste förändras i en digital värld;
• vilka nya affärsmodeller som krävs när de gamla går i kras;
• hur organisationer måste anpassa sig till digitala arbetssätt;
• hur individer kan välja rätt väg i en tid av stark förändring.

Med gedigen kunskap om metoder för digital transformation kan Mats Lewan koppla föreläsningarna till konkret förändringsarbete i företag och organisationer. Som föreläsare har han fördel av en stark humanistisk ådra och scenvana som musiker och artist. Hans talarstil är lättsam, inspirerande och medryckande, samtidigt som föreläsningarna ger värdefull förståelse och manar till eftertanke.

Mats Lewans redogörelse för vad vi har framför oss de närmaste decennierna är både överraskande och hisnande. Samtidigt är han hoppfull och visar hur vi kan förbereda oss för förändringen och dra nytta av de enorma möjligheter den erbjuder. Föredragen är skräddarsydda för att vara relevanta för åhörarna.

Mats Lewan arbetar också som moderator vid evenemang av alla storlekar med uppdrag från flera av världens största teknik- och finansbolag. Hans styrka är bred teknikkunskap i kombination med gedigen scenvana. Med professionell förberedelse ställer han relevanta och väl valda frågor till talarna, samtidigt som han skapar en fin publikkontakt, som bidrar till att göra evenemanget både givande och engagerande.

Mats Lewan föreläser på svenska, engelska och italienska.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium