Intresseanmälan

Michael Halvarson Konferencier, Underhållare & Föreläsare

Fotograf
Peter Knutson

Komisk magi i världsklass

Michael Halvarson är magikern och komikern som med sitt unika artisteri gjort sig stort namn på de internationella scenerna. Han är även en mycket uppskattad konferencier och programledare.

Med över tjugo års erfarenhet inom event- och nöjesbranschen har han lång erfarenhet och stor rutin att leda evenemang och skapa en röd tråd. Hans utstrålning i kombination med hans professionalitet har gjort honom till en mycket uppskattad konferencier som med fördel även bokas till kvällens underhållning.

Presentation

Som förste och ende svensk blev Michael 2006 handplockad att göra en huvudroll hos världens främsta internationella show, Cirque de Soleil. Det blev en fantastisk erfarenhet, med flera tusen föreställningar världen över. Michael har även synts i SVT:s lördagsunderhållning Helt magiskt och på BBC:s tittarsuccé The Magicians.

Michaels underhållning bygger på mycket publikkontakt och visuella nummer med magi. Den lämpar sig lika bra för svenska som internationella åhörare och framförs på svenska eller engelska.

Exempel på teman och rubriker

Fokus
Michael Halvarson talar om konsten att hålla koncentrationen och fokusera på rätt saker. I en värld där vi ständigt förutsätts vara tillgängliga är det extra viktigt att kunna koppla bort bruset och koncentrera sig på det viktiga i stunden.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun