Intresseanmälan

Michael Södermalm

Målmedvetenhet, vilja och positiv inställning

Med målmedvetenhet, vilja och positiv inställning kan du komma hur långt som helst. Låt dig inspireras, motiveras och vägledas!

Michael Södermalm får dig att bli mer medveten om vilka faktorer och drivkrafter som styr och påverkar framgång.

Vill du boka en föreläsning med Michael Södermalm som ger dig verktygen för förändring, kontakta oss på Skillspartner!

Presentation

Michael Södermalm lär dig bland annat hur du motiverar dig själv till att lyckas ännu bättre. Du får nya insikter i vad skillnaden är som GÖR skillnaden mellan de som lyckas må och prestera bättre. Du får också kunskaper om hur du skapar vinnande attityder, team, arbetsglädje och hur du når dina mål.

Han är en person som vill få alla att känna sig som vinnare. Michael är en unik estradör med en briljant känsla av pedagogik där han blandar sitt viktiga budskap med både allvar och humor. Hans äkthet, energi och glädje smittar av sig på alla och han anlitas flitigt även internationellt då han pratar engelska flytande.

En föreläsning med Michael Södermalm är en garanterad energikick! Han levererar inte bara nyttiga verktyg, utan även erfarenheter, lärdomar, energi och livsglädje som inte lämnar någon oberörd. En bra blandning mellan allvar, skratt, teoretiska exempel och praktiska övningar.

Bakgrund
Michael Södermalm har en fil.kand. och är marknadsekonom, och gjorde karriär som säljare och försäljningschef på ett av världens största IT-företag. Med stor målmedvetenhet och en positiv inställning upplevde han stora framgångar och spåddes en lysande säljkarriär tills en vändpunkt kom som fick honom att sadla om. Krisen fick honom att komma i kontakt med, och inse, den mentala styrkans kraft och betydelse, vilket gjorde att Michael skolade om sig och 1992 startade ett utbildningsföretag.

Michael har varit chefsutbildare på AB Volvo i över tolv år och har även varit mental tränare för några av våra största och mest framgångsrika idrottsstjärnor och företagsledare. 2013 gav han ut sin första bok Det sitter i huvudet: om viljans kraft att förändra ditt liv.

Michael Södermalm är certifierad mental tränare och utbildad internationell coach via ICC (International Coaching Community). Han innehar också en Master Degree i prestationspsykologi.

Exempel på teman och rubriker

 • Konsten att skapa vinnande team och attityder
 • Att vända motgång till framgång
 • Vinnande ledarskap och medarbetare
 • Att motivera sig själv och andra till ett bättre resultat
 • Att leva och växa med förändringar
 • Lever du för att jobba eller jobbar du för att leva?
 • Bemötande och service i världsklass
 • Motivation, förändringar och arbetsglädje
 • Vinnande ledarskap
 • Vinnande medarbetarskap
 • Coachande teamutveckling

Referenser

En föreläsare som ’gick rätt in i hjärtat’ med äkthet, energi och enorm kompetens var Michael Södermalm. Han tillförde en oerhörd positiv förändring både för mig själv och hela min personal. Jag har under mina 25 år sett och hört de flesta i Sverige, men ingen är så bra som Michael. Han har allt och mer därtill!
Verksamhetschef, Fysiken i Göteborg

Stort tack till dig Michael! Du är bäst och det du gör är fantastiskt! Jag och min avdelning har aldrig varit med om en sådan tydlig och påtaglig förändring i organisationen och hos alla våra medarbetare som dina föreläsningar resulterat i! Vi lever som du lär! Du GÖR skillnad! Lycka till!
Chef, SEB

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards