Intresseanmälan

Mikael Ahlström Entreprenör inom kommunikation med fokus på digitala & sociala medier

En digital pionjär med hjärta för entreprenörskap

Mikael Ahlström är entreprenör inom kommunikation och driver flera byråer med fokus på digital strategi, digitala medier och sociala medier. Som delägare och engagerad i Hyper Island reser han till byråer och företag världen runt för att föreläsa och utveckla företag i den digitala världen.

Med inspirerande föreläsningar, interaktiva workshops, diskussioner och case från verkligheten skingrar han tillsammans med lyssnarna dimmorna och hittar möjligheterna inom digital kommunikation.

Presentation

Mikael Ahlström berättar hellre historier än att föreläsa och plockar kontinuerligt nya insikter både från externa händelser och trender, men även mycket från hans egna engagemang. Istället för att servera färdiga svar föredrar han att diskutera, och engagerar ofta åhörarna med mini-workshops även under vanliga föreläsningar där man tillsammans utforskar framtiden och dess möjligheter. Han har gjort allt från föreläsningar i gymnasieklasser, till en-timmas inspiration på konferenser till flerdagarskurser på några av världens största reklambyråer, till Key-note för över tusen lyssnare i grandiosa auditorium i Colombia.

Micke Ahlström erbjuder inspirationsföreläsningar inom digitala och sociala medier, utvecklingsdagar under konferens eller annat, kreativa workshops inom kommunikation och affärsutveckling.

Mikael har bland annat föreläst för och arbetat med ledningsgrupper inom företag världen runt så som IKEA, LEGO, TUI Group, Teknikföretagen, Adecco, KLM, Nike, Aftonbladet, Regeringskansliet, Oriflame, Bertelsmann, SMHI, SCB, SEB, och många fler.

Boka Mikael Ahlström för en inspirationsföreläsning eller kreativ workshop om digital kommunikation, digital transformation ellr socialer medier. Mikael är entreprenör inom kommunikation och driver flera företag med fokus på digitala och sociala medier. För bokning & info ring 08-684 049 24.

Under en föreläsning med Mikael Ahlström får du inspiration och konkreta tips till hur du kan jobba smart med digitala och sociala medier, väcka engagemang och boosta innovationskraft!

Exempel på teman och rubriker

 • Digitala och sociala medier och kommunikation
 • Innovation
 • Entreprenörskap
 • Kreativa workshops inom affärsutveckling och kommunikation
 • Utvecklingsdagar för konferenser och event

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium