Intresseanmälan

Mohammed Al-Hakim, Glenn Nyberg & Mohamed Nablsi FIFA-domare & Allsvenskan, Kapten inom Försvarsmakten, Affärsutvecklare

Att leda utan att synas

Att leda människor oavsett om det är världsstjärnor eller medarbetare bygger på samma principer!

I den här föreläsningen får publiken följa med fotbollsdomarna världen runt, från fotbollsplan till de likheter som finns mellan ledarskapet inom idrotten och arbetslivet. På ett personligt sätt delar de med sig av hur deras dröm blev verklighet och vilka faktorer som gjorde skillnad.

Du kommer garanterat att fascineras av hur de använder kommunikation för att övertyga de 50 000 åskådarna på arenan, omvandlar relationer till transaktioner men även hur de motiverar andra och sig själva att komma tillbaka efter stora misstag, arga supportrar eller uppslag i media.

Och kanske, avslöjar de även hur Messi egentligen är!

Presentation

Under föreläsningen delar fotbollsdomarna Mohammed Al-Hakim, Glenn Nyberg och Mohamed Nablsi med sig av sin resa mot toppen, deras framgångsfaktorer och de likheter som finns mellan ledarskapet inom idrotten och arbetslivet.

Med över 500 dömda elitmatcher i bagaget från Allsvenskan, Europa League till Champions League och flera priser som Årets Domare har Mohammed Al-Hakim, Glenn Nyberg och Mohamed Nablsi en gedigen erfarenhet av att bygga team och leda människor under extrema förhållanden. Parallellt är de även verksamma som kapten inom Försvarsmakten, heltidsproffs och VD inom näringslivet.

Domarrollen är komplex och mångfasetterad och kräver en tjugoårings fysik, en diplomats retoriska förmåga och en psykologs förståelse för mänskliga beteenden. Rollen som ledare kräver 100 procent perfektion och dåliga arbetsdagar accepteras inte! Om de under årets 365 dagar lyckas missa ett viktigt beslut, av de 400 besluten som fattas under varje match, så kan deras anställning och karriär plötsligt vara över.

Välkommen till deras värld!


Glenn Nyberg har ett stort hjärta och engagemang inom den lokala ungdomsidrotten och är en pådrivande eldsjäl såväl som en stor förebild för ungdomar. Han är en ambassadör för svenskt domarskap även utanför planen då han är mycket aktiv i utvecklingen av unga domare i sin region. Vidare har han varit verksam inom skolans värld där han coachat och handlett ungdomar.

Mohamed Nablsi har många års erfarenhet av affärsutveckling, HR, ledarskap och coachning från roller som VD, affärsområdeschef, coach och instruktör. Vidare driver han bolag inom HR och Employer branding med perspektivet att tillväxt börjar inifrån med människorna.

Mohammed Al-Hakim har gjort en inspirerande resa som flyktig till Sverige och vidare mot toppen av elitfotbollen. Han har en lång karriär inom Försvarsmakten och arbetar idag som Kapten. Parallellt med det är han aktiv inom affärslivet där han driver flera bolag och är en flitigt anlitad föreläsare inom ledarskap och mångfald.

Med deras samlade erfarenhet från idrotten och affärslivet har de ett unikt perspektiv på ledarskap.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium