Intresseanmälan

Morten Brandt

Nå din fulla potential! Försäljning, kundservice & ledarskap

Morten Brandt är en mycket efterfrågade utbildare och föredragshållare inom försäljning, kundservice, målsättning, motivation, förhandlingsteknik och vinnande företagskultur.

Morten Brandt är en mästare på motivation och kommunikation och en rolig, inspirerande och energisk talare inom säljutveckling. Han kan hjälpa dig att nå din fulla potential – så att du kan blir bättre på att föra ut ditt företags budskap och öka försäljningen.

Presentation

Morten Brandt. Utbildare/föreläsare inom försäljning, kundservice, målsättning, motivation, förhandlingsteknik, vinnande företagskultur. Nå din fulla potential så att du kan blir bättre på att föra ut ditt företags budskap och öka försäljningen. Info & bokning, ring 08-684 049 24.

Morten Brandt är en mästare på motivation och kommunikation. Humoristisk och kunnig och en av Nordens främsta experter på säljutveckling.

Det är lätt och bekvämt att jobba som man alltid har gjort. Det känns tryggt att bara ringa till och

besöka samma gamla kunder – de vet vem du är och du vet vad de vill ha. De flesta lever i en vardag där den ena dagen är den andra lik, eftersom det inte kräver så stor ansträngning.

Men du får inte heller ut det mesta av din potential.Vad har du gjort idag som är nytt? Har du pratat med en granne du aldrig talat med förut? Tog du en ny väg till jobbet imorse, bara för att få se ett nytt område? Har du ringt upp den där missnöjda kunden för att se vad du kan göra för att vinna tillbaka honom/henne?

Det kan bli din bästa kund! Genom att jobba utanför de trygga ramarna så kan vi nå vår fulla potential.

Exempel på teman och rubriker

  • Kommunikation
  • Konkurrenskraftig kommunikation
  • Att nå sin fulla potential
  • Försäljning
  • Service
  • Förändringsprocesser inom sälj, service och ledarskap

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti
* Obligatoriska fält
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

Kundutlåtanden

"Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

Sonia Koppen, Vision

"Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB