Intresseanmälan

Morten Brandt

Nå din fulla potential! Försäljning, kundservice & ledarskap

Morten Brandt är en mycket efterfrågade utbildare och föredragshållare inom försäljning, kundservice, målsättning, motivation, förhandlingsteknik och vinnande företagskultur.

Morten Brandt är en mästare på motivation och kommunikation och en rolig, inspirerande och energisk talare inom säljutveckling. Han kan hjälpa dig att nå din fulla potential – så att du kan blir bättre på att föra ut ditt företags budskap och öka försäljningen.

Presentation

Morten Brandt. Utbildare/föreläsare inom försäljning, kundservice, målsättning, motivation, förhandlingsteknik, vinnande företagskultur. Nå din fulla potential så att du kan blir bättre på att föra ut ditt företags budskap och öka försäljningen. Info & bokning, ring 08-684 049 24.

Morten Brandt är en mästare på motivation och kommunikation. Humoristisk och kunnig och en av Nordens främsta experter på säljutveckling.

Det är lätt och bekvämt att jobba som man alltid har gjort. Det känns tryggt att bara ringa till och

besöka samma gamla kunder – de vet vem du är och du vet vad de vill ha. De flesta lever i en vardag där den ena dagen är den andra lik, eftersom det inte kräver så stor ansträngning.

Men du får inte heller ut det mesta av din potential.Vad har du gjort idag som är nytt? Har du pratat med en granne du aldrig talat med förut? Tog du en ny väg till jobbet imorse, bara för att få se ett nytt område? Har du ringt upp den där missnöjda kunden för att se vad du kan göra för att vinna tillbaka honom/henne?

Det kan bli din bästa kund! Genom att jobba utanför de trygga ramarna så kan vi nå vår fulla potential.

Exempel på teman och rubriker

 • Kommunikation
 • Konkurrenskraftig kommunikation
 • Att nå sin fulla potential
 • Försäljning
 • Service
 • Förändringsprocesser inom sälj, service och ledarskap

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun