Engagerande och effektfulla möten - Digitala, hybrida & fysiska

Missa inte vår nya utbildning ”Möten i branschorganisationer – en utbildning med fokus på möten, seminarier och event för branschorganisationer. Behovet är stort då kvaliteten på dessa möten varierar stort, samtidigt som många medlemsorganisationer kämpar med att få fler medlemmar och fler som engagerar sig. Att lyfta nivån och kvaliteten på dessa möten tror vi är avgörande för att lyckas nå det resultat man vill. 

Utbildarna och föreläsarna i denna utbildning har gedigen erfarenhet av att planera, leda och genomföra möten i alla dess former och i olika typer av organisationer.

Presentation

Förslag innehåll

Hur kan vi skapa branschmöten som

 • Får fler att vilja engagera sig?
 • Har en struktur som säkerställer en hög kvalité?
 • Genom en inbjudan får fler att anmäla sig?
 • Har en dramaturgi som höjer upplevelsen av mötet?

Denna halvdags utbildning sätter fokus på:

 • Värdskap
 • Vikten av första intrycket
 • Dramaturgi i mötet
 • Delaktighet och involvering
 • Framgångsfaktorer för fysiska och digitala möten/event

Denna 1/2-dags utbildning ger:

 • Konkreta verktyg för att planera ett medlemsmöte 3.0
 • Exempel på körschema
 • Tips och råd för hur vi kan engagera deltagarna före-under-efter ett möte
 • Förståelse varför första intrycket är så viktigt

Utbildningen/Workshopen skräddarsys efter samtal med uppdragsgivaren och kan genomföras antingen på plats hos er eller digitalt.


Om våra föreläsare / utbildare

Heléne Arvidsson har arbetat som chef och ledare i 20 år. Hon har svart bälte i ledarskap och intern kommunikation. Hon blev en av 3 finalister i Årets Framtidschef. Hon blev Årets General Manager inom hela Scandic koncernen 2017. Sedan 2018 är hon vd för gr8 meetings vars mission är att bidra till bättre möten i organisationer och mellan människor.

Micke Darmell är Sveriges mötesevangelist nr 1. Han har satt möteskulturen på agendan och är grundare av Möteskulturdagen som i år arrangeras för 14e året i rad.

2020 vann han Eventbranschens största individuella pris ”Narrenpriset”. En del av motiveringen lyder ”Få personer i Sverige har bidragit till att utveckla möten mer än denne karismatiske personlighet”.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg