Intresseanmälan

Mötescoachingprogram – möten för ökad lönsamhet och resultat

Beteendeförändring i portionsdoser​

Minst 30% av arbetstiden läggs i genomsnitt på möten, och vi har sett att företag och organisationer med vår hjälp och våra metoder och processer, kan minska ner tiden med upp till 1/3 – och ändå få samma eller bättre resultat.

Ett utbildningsprogram som;
Leder till såväl bättre beslut, bättre samverkan och fler idéer som rena ekonomiska effekter.
Lika bra eller bättre resultat på kortare mötestid.

Vårt nya mötescoachingprogram för ökad lönsamhet och framgång – med korta filmer och uppgifter varje vecka under valfri period, tex ett halvår/ett år, coachar, tränar, guidar, peppar och utbildar vi er personal till effektivare och bättre möten. Det handlar alltså inte om en traditionell webbkurs, utan om att vi nu kan ”processleda” steg för steg i vardagen.

 

Presentation

Programmet kan användas som komplement till tex webinarier, seminarier och andra insatser, eller fristående och kan användas av enskilda avdelningar, eller hela företaget. Det kan även inledas med antingen en längre film på ca 40 min, ett webinarie, eller ett fysiskt seminarie.

Vi använder oss av Portionsmetoden, som i detta fall innebär att varje vecka under valfri period får personalen (och även ledningen), ett mail med länk till en kort film på några minuter, ofta med uppgifter och utmaningar inför kommande vecka. Man blir påmind om man ej klickar, så man gör det i sitt egna tempo. Det finns även möjlighet att lägga in egna påminnelser och mål, se tidigare portioner, samla poäng mm.

På detta sätt kan vi steg för steg utbilda, peppa och träna in nya beteenden och vanor kring hur de så effektivt och framgångsrikt som möjligt kan bedriva sina möten. Eftersom hela organisationen eller avdelningen får samma uppgifter och information, så blir det mycket enklare att ändra arbetssättet och implementera innehållet i vardagen.

Vi har i programmet med alla viktiga delar av mötesområdet. Det finns även möjlighet att få en version där innehållet individanpassas automatiskt utefter varje individs aktuella behov, så att man kan jobba mer med de saker man behöver förbättra.

 • Om ni vill testa programmet, så har vi en testversion, som kan användas i några veckor av en eller flera i personalen, tex en avdelning.
 • Kan leda till såväl bättre beslut, bättre samverkan och fler idéer som rena ekonomiska effekter.
 • Lika bra eller bättre resultat på kortare mötestid.

 

Beräkna värdet på er besparing av tid

Obs att kalkylen ej mäter andra effekter, såsom bättre beslut, fler idéer m.m.

Tidsbesparing/anställd
Uppskattad tidsbesparing/anställd/år
timmar
Tidsbesparing/år
Totalt uppskattad tidsbesparing/år
timmar
Uppskattat värde/anställd
Per anställd/år, räknat på 42 arbetsveckor.
kr
Totalt uppskattat värde
Totalt uppskattat ekonomiskt värde/år
2 835 000 kr

Testa programmet

Beställ ett kostnadsfritt test om 3 portionsdoser.

Beställ kostnadsfritt test

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB