Nassim Al Fakir Artist, välkänd programledare & skådespelare

Fotograf
Mehdi Bagherzadeh

Nassim Al Fakir - Uppskattad konferencier och moderator

Nassim Al Fakir är en mycket uppskattad konferencier och moderator och kan också bokas för skräddarsydda föreläsningar för barn och ungdomar. Han är ett bekant ansikte för många då han varit programledare i SVT för en rad olika program, bland annat Bolibompa, Vi i femman, Retorikmatchen och Lilla Melodifestivalen.

Nassim är en multitalang utan dess like, så det är föga förvånande att han briljerar även som föreläsare, konferencier och moderator. Ett evenemang med Nassim kännetecknas av att det är fyllt med sprudlande energi, lekfullhet och högklassig underhållning.

Presentation

Nassim Al Fakir har många strängar på sin lyra. Han har spelat musik sedan han var fyra år. Hans musikalitet har lett till att han har spelat in en egen skiva, och han har dessutom varit rösten till en av karaktärerna i den tecknade Disneyfilmen ”Frost”. Som programledare för ”Bolibompa”, författare till barnböcker och deltagare i Let’s Dance” 2016 är han ett välkänt ansikte. Han ledde SVT Play-sändningarna för Idrottsgalan både 2017 och 2018 tillsammans med Brita Zackari, sportsveriges egna Oscargala där Sveriges mest framstående idrottare hyllas av tv-publiken, välkända artister och ett fullsatt Globen.

Nassim Al Fakir tillhör den särdeles begåvade Al Fakir-familjen som lyckats frambringa flera kända musiker, skådespelare och tv-profiler. Nassim Al Fakir är själv ett kärt ansikte för många barn i Sverige då han har medverkat i produktioner som ”Bolibompa”, ”Bobster” och ”Anaconda” på SVT.

Den musikaliska talangen, ömsint vårdad sedan Nassim Al Fakir var fyra år, har öppnat för roliga möjligheter: han har släppt sin egen platta, ”Ute och cyklar”, varit med i musikalen ”Pippi Långstrump – ett äventyr på is” och gjort rösten till snögubben Olof i Disneys succéfilm ”Frost”. Nassim Al Fakir är också skådespelaren bakom rollen Dino Panini i filmatiseringarna av Martin Widmarks älskade barnböcker ”Lasse-Majas detektivbyrå”.

Förutom musiken har Nassim Al Fakir även sysslat med modevisningar och reklamjobb, innan han blev programledare för ”Anaconda” 2007. Detta öppnade upp för en rad tv-medverkanden och han har bland annat varit programledare för ”Vi i femman” och ”Lilla melodifestivalen”. Han har gett ut barnböcker som ”Trudeluttbussen” och kokboken ”Galet god mat” och 2015 gav han ut två singlar ”Hopp” och ”Full”. För sitt föredömliga arbete med barn och musikalitet tilldelades han 2013 utmärkelsen ”Alfons-Bokalen”.


I samarbete med Promotor Media

Referenser

Det kunde inte bli bättre.
HomeMaid AB

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

Kundutlåtanden

"Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

"Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

Sonia Koppen, Vision