Intresseanmälan

Nassim Al Fakir Artist, välkänd programledare & skådespelare

Nassim Al Fakir - Uppskattad konferencier och moderator

Nassim Al Fakir är en mycket uppskattad konferencier och moderator och kan också bokas för skräddarsydda föreläsningar för barn och ungdomar. Han är ett bekant ansikte för många då han varit programledare i SVT för en rad olika program, bland annat Bolibompa, Vi i femman, Retorikmatchen och Lilla Melodifestivalen.

Nassim är en multitalang utan dess like, så det är föga förvånande att han briljerar även som föreläsare, konferencier och moderator. Ett evenemang med Nassim kännetecknas av att det är fyllt med sprudlande energi, lekfullhet och högklassig underhållning.

Presentation

Nassim Al Fakir har många strängar på sin lyra. Han har spelat musik sedan han var fyra år. Hans musikalitet har lett till att han har spelat in en egen skiva, och han har dessutom varit rösten till en av karaktärerna i den tecknade Disneyfilmen ”Frost”. Som programledare för ”Bolibompa”, författare till barnböcker och deltagare i Let’s Dance” 2016 är han ett välkänt ansikte. Han ledde SVT Play-sändningarna för Idrottsgalan både 2017 och 2018 tillsammans med Brita Zackari, sportsveriges egna Oscargala där Sveriges mest framstående idrottare hyllas av tv-publiken, välkända artister och ett fullsatt Globen.

Nassim Al Fakir tillhör den särdeles begåvade Al Fakir-familjen som lyckats frambringa flera kända musiker, skådespelare och tv-profiler. Nassim Al Fakir är själv ett kärt ansikte för många barn i Sverige då han har medverkat i produktioner som ”Bolibompa”, ”Bobster” och ”Anaconda” på SVT.

Den musikaliska talangen, ömsint vårdad sedan Nassim Al Fakir var fyra år, har öppnat för roliga möjligheter: han har släppt sin egen platta, ”Ute och cyklar”, varit med i musikalen ”Pippi Långstrump – ett äventyr på is” och gjort rösten till snögubben Olof i Disneys succéfilm ”Frost”. Nassim Al Fakir är också skådespelaren bakom rollen Dino Panini i filmatiseringarna av Martin Widmarks älskade barnböcker ”Lasse-Majas detektivbyrå”.

Förutom musiken har Nassim Al Fakir även sysslat med modevisningar och reklamjobb, innan han blev programledare för ”Anaconda” 2007. Detta öppnade upp för en rad tv-medverkanden och han har bland annat varit programledare för ”Vi i femman” och ”Lilla melodifestivalen”. Han har gett ut barnböcker som ”Trudeluttbussen” och kokboken ”Galet god mat” och 2015 gav han ut två singlar ”Hopp” och ”Full”. För sitt föredömliga arbete med barn och musikalitet tilldelades han 2013 utmärkelsen ”Alfons-Bokalen”.

Exempel på teman och rubriker

Föreläsning för Skolor, Barn och Ungdomar

Nassim – The Story
Nassim al Fakir är ett energiknippe som delar med sig av hur han lever utifrån mottot ”Testa! Du vet inte om du kan innan du har testat.” och hur han är fullständigt övertygad om att det inte är farligt att misslyckas.

Publiken inspireras till att våga säga JA! Nassim berättar om hur det är att leva med en årsplan/almanacka som inte ser ut som alla andras. Han berättar om hur han kastades in i sammanhang, som kan vara vågade för vissa, som stärkte hans självförtroende. Han berör sin dyslexi, sin kärlek till musiken och sitt aktiva träningsliv.

I Nassims föreläsning berättar han också om hur det var att växa upp i en musikalisk familj, om att växa upp med två olika kulturer och religioner, hans ingång till TV-, film- och teatervärlden och hur livet som pappa har påverkat honom. På ett humoristiskt, men samtidigt djupt eftertänksamt sätt, speglar Nassim sin barndom. Han delar med sig av tankar och känslor kring att vara pappa och att bygga sin egen familj tillsammans med Lina (artisten Lina Hedlund).


I samarbete med Promotor Media

Referenser

Det kunde inte bli bättre.
HomeMaid AB

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards