Intresseanmälan

Niklas Källner

Hur du skapar samtal och spännande möten

Niklas Källner har gjort sig känd som reportern i tv-programmet Skavlan som med sina underfundiga frågor får människor att dela med sig av sina personliga historier på bästa sändningstid.

Nu är Niklas aktuell med en föreläsning där han berättar om hur han skapar spännande möten med människor. Ibland har vi bara några sekunder på oss att skapa ett förtroende. Det gäller att hitta nycklar för att få till ett samtal med både vuxna och barn.

Vill du veta mer om Niklas Källner och hans föreläsning eller om du är intresserad av att anlita Niklas som moderator, tveka då inte att kontakta oss på Skillspartner.

Presentation

I föreläsningen delar han med sig av de knep han utvecklat genom åren. Med mycket humor får vi ta del av hans sätt att arbeta när han gör intervjuer och skapar kontakt med folk han aldrig träffat förut.

2015 debuterade han med boken ”Tills man dör lever man”. En bok om vanliga människors erfarenheter av livet. Uppföljaren ”Och bilen går bra?”, som kommer under 2018, handlar om hur du fixar kallpratet på bästa sätt – ett viktigt kitt för goda relationer.

Niklas Källner har även varit programledare för ett antal tv-produktioner som Arvinge okänd, Von Svenssons kläder, Delat land och I särklass med Niklas.

 

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti
* Obligatoriska fält
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

Kundutlåtanden

"Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

Sonia Koppen, Vision

"Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

Ingemar Gustavsson, Actemium