Intresseanmälan

Niklas Källner

Hur du skapar samtal och spännande möten

Niklas Källner har gjort sig känd som reportern i tv-programmet Skavlan som med sina underfundiga frågor får människor att dela med sig av sina personliga historier på bästa sändningstid.

Nu är Niklas aktuell med en föreläsning där han berättar om hur han skapar spännande möten med människor. Ibland har vi bara några sekunder på oss att skapa ett förtroende. Det gäller att hitta nycklar för att få till ett samtal med både vuxna och barn.

Vill du veta mer om Niklas Källner och hans föreläsning eller om du är intresserad av att anlita Niklas som moderator, tveka då inte att kontakta oss på Skillspartner.

Presentation

I föreläsningen delar han med sig av de knep han utvecklat genom åren. Med mycket humor får vi ta del av hans sätt att arbeta när han gör intervjuer och skapar kontakt med folk han aldrig träffat förut.

2015 debuterade han med boken ”Tills man dör lever man”. En bok om vanliga människors erfarenheter av livet. Uppföljaren ”Och bilen går bra?”, som kommer under 2018, handlar om hur du fixar kallpratet på bästa sätt – ett viktigt kitt för goda relationer.

Niklas Källner har även varit programledare för ett antal tv-produktioner som Arvinge okänd, Von Svenssons kläder, Delat land och I särklass med Niklas.

 

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun