Fiskhandlare, kock och krögare som föreläser om mat, måltid och entreprenörskap

Nils slog igenom för alla matintresserade svenskar när han medverkade i Kockarnas kamp i TV4 för tre år sedan. Nils Molinder är en av Sveriges mest framstående kockar som driver ett flertal berömda restauranger runt om i Stockholm, bland annat Melanders fisk, Sjöpaviljongen, Wärdshuset Ulla Winbladh och legendariska Wedholms fisk för att nämna några. Han driver även utanför krogimperiet den nyöppnade italienska krogen Nostrano på Södermalm i Stockholm.

Med sin stora expertis och enorma driv är Nils en efterfrågad föreläsare och inspiratör. Nils anpassar sina föreläsningar efter önskemål.

Presentation

I Kockarnas Kamp på TV4 såg ni Nils Molinder som en utav kockarna där han vann folkets sympatier med sin andra plats i säsong fyra. Att Nils som rensat fisk sedan han var 13 år vann deltävlingen med fiskrensning var knappast förvånande.

Nils Molinder fick tillsammans med sin bror en Michelin-stjärna för den klassiska restaurangen Wedholms fisk och har även vunnit SM i ostronöppning.

2017 deltog Nils i programmet för en världens största matfestivaler ”Smaka Stockholm” där han ´ underhåller från scen och bjuder på en kockduell mellan sig och stjärnkocklen Christer Svensson.

Exempel på teman och rubriker

 • Gastronomiska trender och framtidsvisioner
 • Entreprenörskap inom restaurangbranschen
 • Fisk igår, idag, imorgon
 • Hantering och beredning av färsk fisk och skaldjur
 • ”Floydafton”, en kväll i gastronomins tecken med mycket glimt i ögat
 • Om matsvinn
 • Catering med kocken på plats

I samarbete med Promotor Media

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun