Fiskhandlare, kock och krögare som föreläser om mat, måltid och entreprenörskap

Nils slog igenom för alla matintresserade svenskar när han medverkade i Kockarnas kamp i TV4 för tre år sedan. Nils Molinder är en av Sveriges mest framstående kockar som driver ett flertal berömda restauranger runt om i Stockholm, bland annat Melanders fisk, Sjöpaviljongen, Wärdshuset Ulla Winbladh och legendariska Wedholms fisk för att nämna några. Han driver även utanför krogimperiet den nyöppnade italienska krogen Nostrano på Södermalm i Stockholm.

Med sin stora expertis och enorma driv är Nils en efterfrågad föreläsare och inspiratör. Nils anpassar sina föreläsningar efter önskemål.

Presentation

I Kockarnas Kamp på TV4 såg ni Nils Molinder som en utav kockarna där han vann folkets sympatier med sin andra plats i säsong fyra. Att Nils som rensat fisk sedan han var 13 år vann deltävlingen med fiskrensning var knappast förvånande.

Nils Molinder fick tillsammans med sin bror en Michelin-stjärna för den klassiska restaurangen Wedholms fisk och har även vunnit SM i ostronöppning.

2017 deltog Nils i programmet för en världens största matfestivaler ”Smaka Stockholm” där han ´ underhåller från scen och bjuder på en kockduell mellan sig och stjärnkocklen Christer Svensson.

Exempel på teman och rubriker

 • Gastronomiska trender och framtidsvisioner
 • Entreprenörskap inom restaurangbranschen
 • Fisk igår, idag, imorgon
 • Hantering och beredning av färsk fisk och skaldjur
 • ”Floydafton”, en kväll i gastronomins tecken med mycket glimt i ögat
 • Om matsvinn
 • Catering med kocken på plats

I samarbete med Promotor Media

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB