Intresseanmälan

Ola Skinnarmo Professionell äventyrare & äventyrsguide

Om mental styrka och målfokusering som gör skillnad

Ola Skinnarmo är en av vår tids största äventyrare och tar dig med på sina spännande resor. Ola är även föreläsare och författare. Med sina föredrag inspirerar han individer och arbetsgrupper att utmana sina upplevda begränsningar.

Han är den yngste som ensam skidat till Sydpolen och Nordpolen, han har genomfört två expeditioner till Grönland respektive Svalbard och en till Antarktis. Och även färdats i Nordenskiölds fotsår genom Nordostpassagen från Sverige till Ryssland.

Presentation

Ola Skinnarmo är en uppskattad föredragshållare med rappa, underhållande föredrag ackompanjerade av fantastiska bilder. Hans ämnen är äventyr, mål och motivation, spräng alla gränser, personligt ledarskap, entreprenörskap, teambuilding, mental träning, stresshantering, säkerhet och våga ta risker. Ämnen som hållbar utveckling och miljöfrågor ligger honom också varmt om hjärtat.

Parallellerna mellan Ola Skinnarmos projekt och vardagens utmaningar är många. Han berättar om möjligheterna att lösa det ”omöjliga” och delar med sig av sina erfarenheter hur han lyckades med detta.

Om du sätter begränsningar för vad du tror du kan, så sätter du begränsningar för vad du kan.
– Ola Skinnarmo

Ola Skinnarmo skräddarsyr alltid sina föreläsningar. Äventyr och utmaningar måste anpassas utifrån våra egna mål och syften. En föreläsning med Ola Skinnarmo bjuder på nya tankar och idéer som du kan omsätta i din egen vardag.

Exempel på teman och rubriker

 • Att förena flera viljor för att nå gemensamma mål
 • Att sätta delmål för att nå ända fram
 • Att leva i nuet för att kunna möta framtiden
 • Ensam är stark – tillsammans med andra blir vi oövervinneliga
 • Att leva i harmoni med sig själv och sin omgivning trots tuffa omständigheter

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun