Fotograf
Carl-Magnus Fagerholm

Nya kunskaper krävs i en föränderlig värld

Pär Lager är en av Nordens ledande innovatörer och experter inom ledarskap, lärande, utveckling och förändring. Han har en lika bred som unik erfarenhet inom ledarskap, utbildning, omvärldsanalys och kommunikation.

Sedan början av 2000-talet är Pär en av Sveriges mest uppskattade föreläsare. Han har också en egen gedigen ledarerfarenhet som styrelseordförande, VD och mellanchef i börsnoterat internationellt företag, mellanstora bolag, startups och offentlig sektor.

Presentation

Pär Lager var tidigare vd/rektor och därefter styrelseordförande för Berghs School of Communication. Under den perioden gick Berghs från att vara en välrenommerad svenska skola till att bli internationellt ledande och utsågs till världens bästa skola inom kommunikation. Pär har även varit koncernchef för av Nordens ledande utbildningsaktörer – Intendia Group, politiskt sakkunnig på utbildningsdepartementet, chef för strategi på Svenska Spel och chef för affärsutveckling på Sifo Group. Pär har skrivit tre ledarskapsböcker: ”Kommunikativt ledarskap”, ”Förändringsprincipen” samt ”Upskill och Reskill – Smart kompetensutveckling för dig, ditt team och din organisation” – som utsågs till ”Årets HR-bok 2022” av HR-föreningen.

Med ”Reskill och Uskill” av ser Pär Lager det livslånga lärandet. Organisationer behöver minska den avgrund som just nu öppnar sig mellan alla som satsar på lärande och kompetensutveckling – och de som inte gör det. ”Innovationstaken inom lärande går enormt snabbt, och vi riskerar som organisationer, som nation och som individer, att halka efter. Det finns konkreta steg att vidta, säger Pär Lager”. I boken Upskill och Reskill och i sina föredrag i ämnet visar Pär Lager en modell i fem steg för hur en organisation kan förstärka eller skapa en kultur av lärande.

Exempel på teman och rubriker

 • Framtidens lärande
 • Reskilling revolution
 • Förändringsprincipen – skapa en omvärldsanalys och förändring
 • Den lärande organisationen
 • Ledarskap i extrema situationer
 • Kommunikativt ledarskap

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun