Fotograf
Carl-Magnus Fagerholm

Nya kunskaper krävs i en föränderlig värld

Pär Lager är en av Nordens ledande innovatörer och experter inom ledarskap, lärande, utveckling och förändring. Han har en lika bred som unik erfarenhet inom ledarskap, utbildning, omvärldsanalys och kommunikation.

Sedan början av 2000-talet är Pär en av Sveriges mest uppskattade föreläsare. Han har också en egen gedigen ledarerfarenhet som styrelseordförande, VD och mellanchef i börsnoterat internationellt företag, mellanstora bolag, startups och offentlig sektor.

Presentation

Pär Lager var tidigare vd/rektor och därefter styrelseordförande för Berghs School of Communication. Under den perioden gick Berghs från att vara en välrenommerad svenska skola till att bli internationellt ledande och utsågs till världens bästa skola inom kommunikation. Pär har även varit koncernchef för av Nordens ledande utbildningsaktörer – Intendia Group, politiskt sakkunnig på utbildningsdepartementet, chef för strategi på Svenska Spel och chef för affärsutveckling på Sifo Group. Pär har skrivit tre ledarskapsböcker: ”Kommunikativt ledarskap”, ”Förändringsprincipen” samt ”Upskill och Reskill – Smart kompetensutveckling för dig, ditt team och din organisation” – som utsågs till ”Årets HR-bok 2022” av HR-föreningen.

Med ”Reskill och Uskill” av ser Pär Lager det livslånga lärandet. Organisationer behöver minska den avgrund som just nu öppnar sig mellan alla som satsar på lärande och kompetensutveckling – och de som inte gör det. ”Innovationstaken inom lärande går enormt snabbt, och vi riskerar som organisationer, som nation och som individer, att halka efter. Det finns konkreta steg att vidta, säger Pär Lager”. I boken Upskill och Reskill och i sina föredrag i ämnet visar Pär Lager en modell i fem steg för hur en organisation kan förstärka eller skapa en kultur av lärande.

Exempel på teman och rubriker

 • Framtidens lärande
 • Reskilling revolution
 • Förändringsprincipen – skapa en omvärldsanalys och förändring
 • Den lärande organisationen
 • Ledarskap i extrema situationer
 • Kommunikativt ledarskap

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision