Från att vilja till att lyckas - om målbilder, vinnarkultur, team & förändring

Hur ger du ytterligare lite till när du har gett allt eller hur hittar du tillbaka till drivet som fick dig att drömma och nå dina mål? Med en obotlig optimism om att ”alla kan” lockar Pasi Salonen människor att våga ta steget till att vilja vara sitt bästa jag. Det är viktigare att tala till hjärtat istället för hjärnan – när inspirationen är väckt går den inte att stoppa.

Pasi Salonen talar inspirerande om målbilder, vinnarkultur, teamutveckling, förändring och om att ta sig från att vilja till att lyckas.

Boka en inspirerande föreläsning med Pasi Salonen och låt honom coachar dig till att våga följa ditt hjärtas röst och på så sätt frigöra en inneboende kreativ utveckling hos dig själv.

Presentation

Mår Du bra, mår människor i Din omgivning bra. Det blir ringar på vattnet. I ett sådant vatten vill jag simma.
– Pasi Salonen

Pasi Salonen arbetar som föreläsare i kombination med att elitidrotta inom triathlong. Han är svensk mästare, VM-trea samt Europa-mästare i sin ålderskategori på långdistans triathlon och med en idrottslig målsättning att bli världens bästa 50-åring i triathlon genom att vinna sin ålderskategori på den mytomspunna tävlingen Hawaii Ironman.

Pasi har en bakgrund som elitidrottare med landslagsmeriter från tre sporter. Han har även arbetat som resebyråchef, ägt två friskvårdsanläggningar samt drivit ett av Sveriges största träningscoachföretag. Pasi har även skrivit krönikor i flera tidningar, bland annat i Runner’s World.

Föreläser även på engelska.

Exempel på teman och rubriker

 • Vinnarkultur är en lagsport
 • Målbilder
 • Förändring
 • Hälsa
 • Arbetsglädje
 • Med en vilja att vinna
 • Trött Fet o Fyrtio

Referenser

Pasi har en mycket inspirerande föreläsning som vänder sig till alla som uppskattar det goda i livet. Det är en upplevelse som pendlar mellan skratt och tårar som jag verkligen kan rekommendera.
VD, En Svensk Klassiker

På vår säljkonferens den 9/11 i Herrljunga så hade vi engagerat Pasi som föreläsare. ”Trött, fet & 40” var temat för en otroligt inspirerande och handfast föreläsning. Pasi har en fantastiskt medryckande personlighet som kan inspirera oss alla till stordåd! Vi alla var otroligt nöjda med Pasis råd och dåd samt sköna humor!
VD, VårgårdaHus

En intressant och värdefull föreläsning. MEN den stora skillnaden med ”Trött, fet & 40” gentemot andra liknande föreläsningar är att här ges konkreta tips och nycklar till hur man på ett enkelt sätt kan förhindra och/eller faktiskt komma tillbaka till en situation som man känner sig tillfreds med. Det handlar inte om att förändra en hel livsstil utan mer om att värdesätta det man har och göra en del finjusteringar.

Key Account Manager Sport & Association Nordic, Nordic Choice Hotels
Det är sällan man går från en föreläsning med både massor av bra inspiration och enkla tips på små handlingar som kan göra ditt liv ännu mera som du vill ha det. Precis så är det när man har träffat Pasi – en sann inspiratör!
Sponsor Relations Manager, Sveriges Olympiska Kommitté

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium