Presentation
Paul Svensson är en av Sveriges stjärnkockar med över ett decenniums erfarenheter som kreativ ledare för toppkrogar som Bon Llock och F12. Han har även utmärkt sig med en femte plats i 2003 års kock-VM, Bocuse d’Or i Lyon, där de bästa kockarna träffas i tävlan för att utse de främsta matlagarna i världen. Han har också synts som TV-kock i både svensk och finsk TV.
Paul Svensson arbetar även som professionell utbildare och föreläsare inom restaurangnäringen och för köksutvecklingen. Hans ämnen är mat, gastronomi, matfilosofi och trender, helhetsupplevelser, mat och service för alla sinnen, tävlingsmatlagning, att våga gå sin egen väg, dialogen mellan kund, leverantör och uppfödare/odlare, teambuilding, ledare eller chef, matvanor – var är vi på väg? ”Matakuten” reflektioner gällande barnens skolmat och framtid.
Ni känner nog igen honom från program som Landgång, Strömsö, Maträddarna eller Sveriges yngsta mästerkock där han inspirerar med sin passion för en grönare matfilosofi.
Paul Svensson arbetare även som professionell utbildare och föreläsare inom restaurangnäringen och näringslivet. Hans ämnen är hållbar njutning, en grön matfilosofi, framtidens mat och zero waste.
Paul Svenssons styrka ligger i den starka passionen och viljan att förändra beteenden genom lust, nyfikenhet och kunskap.
Exempel på teman och rubriker
- Mat, gastronomi, matfilosofi och trender
- Helhetsupplevelser, mat och service för alla sinnen
- Matvanor – var är vi på väg?
- Tävlingsmatlagning
- Att våga gå sin egen väg
- Dialogen mellan kund, leverantör och uppfödare/odlare
- Teambuilding
- Ledare eller chef
- ”Matakuten”- reflektioner gällande barnens skolmat och framtid
Intresseanmälan
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti
Kundutlåtanden
"Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."
" Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "