Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/greenbac/public_html/wp-content/themes/skillspartner/parts/partial-talare.php on line 35

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/greenbac/public_html/wp-content/themes/skillspartner/parts/partial-talare.php on line 36

Paul Svensson är stjärnkock med flera stora utmärkelser i bagaget, och som ofta har synts TV-rutan där han lockar med förförisk matlagning.

Paul föreläser om hållbar mat, gastronomi och om mat för alla sinnen.

Presentation

Paul Svensson är en av Sveriges stjärnkockar med över ett decenniums erfarenheter som kreativ ledare för toppkrogar som Bon Llock och F12. Han har även utmärkt sig med en femte plats i 2003 års kock-VM, Bocuse d’Or i Lyon, där de bästa kockarna träffas i tävlan för att utse de främsta matlagarna i världen. Han har också synts som TV-kock i både svensk och finsk TV.

Paul Svensson arbetar även som professionell utbildare och föreläsare inom restaurangnäringen och för köksutvecklingen. Hans ämnen är mat, gastronomi, matfilosofi och trender, helhetsupplevelser, mat och service för alla sinnen, tävlingsmatlagning, att våga gå sin egen väg, dialogen mellan kund, leverantör och uppfödare/odlare, teambuilding, ledare eller chef, matvanor  – var är vi på väg? ”Matakuten” reflektioner gällande barnens skolmat och framtid.

I matlagningsprogrammet i TV ”Landgång” var  Paul kock tillsammans med programledaren Anne Lundberg gjorde resor

Exempel på teman och rubriker

 • Mat, gastronomi, matfilosofi och trender
 • Helhetsupplevelser, mat och service för alla sinnen
 • Matvanor – var är vi på väg?
 • Tävlingsmatlagning
 • Att våga gå sin egen väg
 • Dialogen mellan kund, leverantör och uppfödare/odlare
 • Teambuilding
 • Ledare eller chef
 • ”Matakuten”-  reflektioner gällande barnens skolmat och framtid

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun