Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/greenbac/public_html/wp-content/themes/skillspartner/parts/partial-talare.php on line 35

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/greenbac/public_html/wp-content/themes/skillspartner/parts/partial-talare.php on line 36

Paul Svensson är stjärnkock med flera stora utmärkelser i bagaget, och som ofta har synts TV-rutan där han lockar med förförisk matlagning.

Paul föreläser om hållbar mat, gastronomi och om mat för alla sinnen.

Presentation

Paul Svensson är en av Sveriges stjärnkockar med över ett decenniums erfarenheter som kreativ ledare för toppkrogar som Bon Llock och F12. Han har även utmärkt sig med en femte plats i 2003 års kock-VM, Bocuse d’Or i Lyon, där de bästa kockarna träffas i tävlan för att utse de främsta matlagarna i världen. Han har också synts som TV-kock i både svensk och finsk TV.

Paul Svensson arbetar även som professionell utbildare och föreläsare inom restaurangnäringen och för köksutvecklingen. Hans ämnen är mat, gastronomi, matfilosofi och trender, helhetsupplevelser, mat och service för alla sinnen, tävlingsmatlagning, att våga gå sin egen väg, dialogen mellan kund, leverantör och uppfödare/odlare, teambuilding, ledare eller chef, matvanor  – var är vi på väg? ”Matakuten” reflektioner gällande barnens skolmat och framtid.

I matlagningsprogrammet i TV ”Landgång” var  Paul kock tillsammans med programledaren Anne Lundberg gjorde resor

Exempel på teman och rubriker

 • Mat, gastronomi, matfilosofi och trender
 • Helhetsupplevelser, mat och service för alla sinnen
 • Matvanor – var är vi på väg?
 • Tävlingsmatlagning
 • Att våga gå sin egen väg
 • Dialogen mellan kund, leverantör och uppfödare/odlare
 • Teambuilding
 • Ledare eller chef
 • ”Matakuten”-  reflektioner gällande barnens skolmat och framtid

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB