Intresseanmälan

Paulina Modlitba Konsult inom digital kommunikation, marknadsföring och strategi

Fotograf
Jennifer Kivinen

Så bygger vi hållbar och etisk AI för samhällets bästa

Paulina Modlitba är en av Sveriges främsta thought-leaders inom teknik och innovation. I rollen som ängelinvesterare i techbolag, styrelseproffs, föreläsare och konsult tar hon sig an samhällets stora utmaningar med omättlig nyfikenhet.

Paulina utvecklade tidigt ett intresse för programmering och Internet, och sökte sig så småningom till både KTH och MIT där hon bland annat studerat och forskat kring robot-människa-interaktion, maskininlärning och teknik som assisterar individer på autismspektrumet.

Presentation

Paulina Modlitba har de senaste 15 åren varit verksam inom hela det digitala ekosystemet – allt från affärsutveckling och framtidsbevakning på Bonnier R&D till digital produktutveckling och marknadsföring på startups som Stardoll och Toca Boca. Hon driver sedan nio år tillbaka egen konsultverksamhet inom digital affärsutveckling och strategi och har bland annat haft SVT, Sveriges Radio, Bonnier AB, IDG; Nobel Media, Vinnova, KTH och Tillväxtverket bland sina kunder. Paulina har varit programredaktör för flertalet större konferenser såsom Webbdagarna, Women in Tech och Tidskriftsdagarna och formade Teklafestivalen tillsammans med Robyn och KTH.

2018 blev Paulina utsedd till Årets Alumni på KTH för sitt arbete att göra techbranschen mer inkluderande. Sedan 2021 sitter hon i UN Women Sveriges styrelse där hon fortsätter driva dessa frågor.

Paulina Modlitba har suttit i kommittén för KTH Innovation Award, som initierats av Daniel Ek och Mathias Uhlén. Hon har också suttit i styrelsen för kommunikationsbyrån Familjen, RISE, SICS, Gatherfestivalen och Orten.i.o. 2015 blev hon handplockad till Digitaliseringskommissionens expertråd där hon var expert i aktuella digitaliseringsfrågor.

Oavsett om det gäller sociala medier, digital utveckling, mediastrategi, marknadsföring, entreprenörskap eller innovation så kan Paulina både inspirera och leda till förändring! Hon har stor vana att stå på scen och gör det med humor, inspiration och glimten i ögat.

Paulina Modlitba talar flytande engelska.

Moderator
Paulina Modlitba åtar sig även moderatorsuppdrag och är en skicklig och professionell moderator.

Exempel på teman och rubriker

 • Hur kriser kan bli en spark i baken!
 • Hur innovation övervinner kriser
 • How I learned to stop worrying and love the future
 • Så bygger vi hållbar och etisk AI för samhällets bästa
 • AI och etik – därför pratar alla plötsligt om det och så påverkar det dig
 • Feministisk AI – vad, varför, hur?
 • Learning in the flow of life
 • Hur man designar digitala events som skapar mervärde
 • Digitala mediestrategier
 • Webb-kommunikation
 • Marknadsföring
 • Innovation
 • Konceptutveckling
 • Affärsutveckling
 • Entreprenörskap
 • Sociala medier

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium