Behövs talang för att lyckas?

Vad är det som gör att vissa blir högpresterande och andra inte? Vad är det som skiljer mellan olika individer och gör att vissa lyckas inom sitt område? Stämmer den bilden vi fått lära oss sen vi var barn om gener, talang och intelligens med verkligheten?

Den senaste tiden har det kommit en mängd ny forskning inom området. Det forskningen har kommit fram till går att applicera inom affärslivet, musik, konst, idrott och i princip vilket område som helst. Verkligheten visar på en mycket inspirerande och befriande bild om vad vår egna potential är.

Presentation

Under föreläsningen kommer det att bli tydligt vad som verkligen krävs för att nå framgång. Vad har forskarna upptäckt om vad som händer med vår hjärna och kropp när vi utvecklar våra färdigheter? Vilka verktyg och metoder finns?

Per-Anders skräddarsyr varje föreläsnings innehåll och exempel för att säkerställa relevans och värde för målgruppen.

Per-Anders Grösfjelds egna ledord är professionalism, utveckling och glädje. Han brinner för att kunna bidra till andras utveckling.

På IHM Business School i Göteborg har Per-Anders hållit kurser i Strategisk och taktisk marknadsföring, inspirations- och motivationsföreläsningar samt varit medlem i IHM Yrkeshögskolas ledningsgrupp. Nu erbjuder Per-Anders även sin inspirerande föreläsning ”Behövs talang för att lyckas?” till företag och organisationer som vill motivera och utveckla sina medarbetare. Per-Anders arbetar idag på Volvo Trucks där han är chef för Volvos lastbilsuthyrning i Europa.

Referenser

Som entreprenör kan jag säga att mina två ”jag” har haft en konstant fight om huruvida jag har det som krävs (talang) för att lyckas, eller om jag är villig att lägga ner tiden som krävs för att lyckas. Jag är tacksam över att det senare mest har vunnit, för den inre dialogen är inte alltid självklar och jag önskar jag lyssnat på denna föreläsning tidigare.  

För mig var det en ögonöppnare att ta del av Behövs talang för att lyckas. Per-Anders visualiserar och presenterar de senaste undersökningarna som klart visar på att den mentala fighten och tankesättet  ”har jag talangen för att lyckas” är helt onödig och föråldrad. 

– Vi har alla talangen att lära oss att bli duktiga på det vi vill. Fråga Per-Anders för han vet!
Thami Zaitit, Medgrundare och delägare SMS Park

 

Flera tänkvärda saker togs upp som kan appliceras på vår skola och hur eleverna kanske tänker och föreställer sig saker. Genom att själv få syn på det kan vi hjälpa eleverna att tänka om. Briljant föreläsare som inspirerar!
Josefin Claesson, Rektor LBS Kreativa Gymnasiet

 

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

Kundutlåtanden

" Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

Maria Dahl, Partille kommun

"Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

Ingemar Gustavsson, Actemium