Intresseanmälan

Per-Anders Grösfjeld

Behövs talang för att lyckas?

Vad är det som gör att vissa blir högpresterande och andra inte? Vad är det som skiljer mellan olika individer och gör att vissa lyckas inom sitt område? Stämmer den bilden vi fått lära oss sen vi var barn om gener, talang och intelligens med verkligheten?

Den senaste tiden har det kommit en mängd ny forskning inom området. Det forskningen har kommit fram till går att applicera inom affärslivet, musik, konst, idrott och i princip vilket område som helst. Verkligheten visar på en mycket inspirerande och befriande bild om vad vår egna potential är.

Presentation

Under föreläsningen kommer det att bli tydligt vad som verkligen krävs för att nå framgång. Vad har forskarna upptäckt om vad som händer med vår hjärna och kropp när vi utvecklar våra färdigheter? Vilka verktyg och metoder finns?

Per-Anders skräddarsyr varje föreläsnings innehåll och exempel för att säkerställa relevans och värde för målgruppen.

Per-Anders Grösfjelds egna ledord är professionalism, utveckling och glädje. Han brinner för att kunna bidra till andras utveckling.

På IHM Business School i Göteborg har Per-Anders hållit kurser i Strategisk och taktisk marknadsföring, inspirations- och motivationsföreläsningar samt varit medlem i IHM Yrkeshögskolas ledningsgrupp. Nu erbjuder Per-Anders även sin inspirerande föreläsning ”Behövs talang för att lyckas?” till företag och organisationer som vill motivera och utveckla sina medarbetare. Per-Anders är  civilingenjör och arbetar idag på Volvo Trucks där han är chef för Volvos lastbilsuthyrning i Europa. 

Exempel på teman och rubriker

Per-Anders Grösfjeld föreläser även under rubriker och teman såsom;

 • Framgångsrik karriärutveckling – hur du utvecklas i en ständigt föränderlig värld
 • Att bygga framgångskulturer
 • Personlig utveckling – metoder och verktyg
 • Vad är viktigast för att nå framgång? –  Talang eller träning?
 • Motivation och utveckling av medarbetare – metoder och verktyg
 • Grit, Sisu och lite jädra anamma
 • Behövs talang för att lyckas?
 • Per-Anders ”Framgångs”-recept
 • Hur coaching hjälper dig nå framgång
 • Vad är det som gör att vissa blir högpresterande och andra inte?
 • Hur når du din egna potential enligt forskningen?
 • Talang är överskattat
 • Varför blir vissa framgångsrika?

Referenser

Som entreprenör kan jag säga att mina två ”jag” har haft en konstant fight om huruvida jag har det som krävs (talang) för att lyckas, eller om jag är villig att lägga ner tiden som krävs för att lyckas. Jag är tacksam över att det senare mest har vunnit, för den inre dialogen är inte alltid självklar och jag önskar jag lyssnat på denna föreläsning tidigare.  

För mig var det en ögonöppnare att ta del av Behövs talang för att lyckas. Per-Anders visualiserar och presenterar de senaste undersökningarna som klart visar på att den mentala fighten och tankesättet  ”har jag talangen för att lyckas” är helt onödig och föråldrad. 

– Vi har alla talangen att lära oss att bli duktiga på det vi vill. Fråga Per-Anders för han vet!
Thami Zaitit, Medgrundare och delägare SMS Park

Flera tänkvärda saker togs upp som kan appliceras på vår skola och hur eleverna kanske tänker och föreställer sig saker. Genom att själv få syn på det kan vi hjälpa eleverna att tänka om. Briljant föreläsare som inspirerar!
Josefin Claesson, Rektor LBS Kreativa Gymnasiet

Jag hade Per-Anders som föreläsare vid vårt första IHM Business Days, Per-Anders föreläste om sin egen undersökning/forskning i ämnet ”Talang: finns det?” Helt galet inspirerande, saklig och roligt under den timmen Per-Anders slog hål på myten om just talang. Från den dagen när någon säger ”vilken talang” vet jag att det vi kallar talang är en hårt arbetande person som med stort intresse i det de gör som helt enkelt bestämt sig för att bli bäst i klassen. Jag kan varmt rekommendera Per-Anders för er som pratar om talang, vill utvecklas eller helt enkelt ha jäkligt roligt.
Joakim Garint, Sales Director Scandinavia at PartyLite Nordic

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB