Konferencier, moderator, komiker och artist

Per Fritzell är revyartist, sångare och komiker som inte bara har givit husvagnsägarna ett ansikte, utan också en skön overall och hembygdskämparna en pullover. Han har tillhört humorgruppen ’After Shave’ redan från början och under åren har deras samarbete med teatergruppen ”Galenskaparna” genererat i en lång rad succéer på både i tv och på scenerna runt om i landet.

Per kan bokas som komiker, sångare och konferencier.Per Fritzell har under tiden med gruppen utvecklat en lång rad karaktärer som vi svenskar sedan glatt har tagit till oss. Vi har väl alla någon gång trallat med i refrängen på ”Man ska ha husvagn” och fnissat åt den vänliga driften med sommarsvensken i åtsittande träningsoverall och sommarhatt!

Som underhållare har Per många bottnar. Han är en fantastisk sångare och komiker. Hans alltid breda leende smittar av sig och förstärker ofta hans olika roller. Med honom som underhållare på ert event skapas en bra blandning av härlig musik och roliga gubbar som genererar i upplevelse man kommer ihåg.

Dessutom är Per Fritzell en mycket skicklig moderator och/eller konferencier som ser till att hålla ihop dagen på ett professionellt sätt.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision