Intresseanmälan

Per Lange

Fotograf
Nina Kaverinen

Förstå kundens egentliga drivkrafter och bli framgångsrik!

Per Lange är en av Skandinaviens mest anlitade föreläsare om försäljning. Per har utbildat tusentals medarbetare och chefer och föreläst för hundratusentals människor över hela världen. När han nyligen höll en föreläsning för Googles huvudkvarter i Silicon Valley fick han omdömet: ”The speech was extremely well received. The most effective sales training we’ve been through.”

Vill ni också ta del av Per Langes tips och kunskap om hur man uppnår bättre försäljning. Kontakta oss på Skillspartner så hjälper vi er snabbt och enkelt.

Presentation

Per Langes föreläsningar bygger på den allra senaste forskningen kring försäljning, är full av både humor och allvar och liknar inte något annat ni sett eller hört. Han talar om alltifrån försäljning, motivation till vikten av att förstå kundens egentliga drivkrafter för att bli framgångsrik.

Per har kallats för “Försäljningens Hans Rosling” och en del säger att de har svårt att somna efter föreläsningen eftersom de får så mycket idéer.

Pers föreläsningsstil brukar beskrivas som rolig och fartfylld och vänder sig till alla som vill bli bättre på att sälja!

Per Lange har en unik förmåga att entusiasmera sin publik och få den att brinna för försäljning!

Exempel på teman och rubriker

 • Försäljning
 • Motivation
 • Kundempati
 • Kundförståelse
 • Jobs-to-be-done
 • Growth Mindset
 • Förstå kundens egentliga drivkrafter

Referenser

Done deal Per Lange is by far the best inspiration there is! What a fantastic show today!
Chef, Google Sweden

Per Lange föreläste för hela vår säljorganisation och den stämning och det driv som han byggde upp under 3 timmar var helt otroligt! Detta har sedan omsatts till ökad försäljning! Pers förmåga att få säljarna att bibehålla känslan och drivet även ett bra tag efter föreläsningen har tydligt visat sig!
Försäljningschef, Telenor AB

Per Lange sprudlar verkligen av energi och är en fantastiskt inspirerande föreläsare. Dessutom presenterar han sitt budskap på ett pedagogiskt sätt och hans entusiasm inför ämnet försäljning smittar av sig till alla som lyssnar.
Chef, Björn Borg AB

Per Lange sprudlar verkligen av energi och är en fantastiskt inspirerande föreläsare. Dessutom presenterar han sitt budskap på ett pedagogiskt sätt och hans entusiasm inför ämnet försäljning smittar av sig till alla som lyssnar.
Chef, SATS Sports Club Sweden AB

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision