Fotograf
Roy Rossovich

Ledarskap, strategisk kommunikation, varumärken, förändringsprocesser, politik och retorik

Världen frigör sig från en årslång dvala, hur kommer din organisation att hantera återgången? Hur hittar man tillbaka till sin position när man kastats in i framtiden? Hur hittar ditt företag rösten som leder till framgång?

Per Schlingmann är en av Skandinaviens mest framgångsrika talare, kommunikatörer och strateger. Med en enastående kombination av att leda genom radikal förändring och att utveckla nya sätt att kommunicera på navigerar Per sina lyssnare genom framtiden. Han ger centrala insikter om strategisk kommunikation, branding, konsumentbeteenden, företagskultur med mera till sin publik.

Presentation

Från sin unika bredd av erfarenheter hjälper Per företag och organisationer att nå ut och påverka i en digital och global värld Genom storytelling skapar Per strategier för ditt företag i kommunikationskriget. Nyckeln till framgång finns i berättelsen!
Efter en tid då hela världen stått still och börjat om uppstår behovet av en förnyad kommunikation och ett agilt ledarskap. När utvecklingen kastar oss flera år fram i tiden måste den som vill hänga med också göra det.

Per Schlingmann har tillsammans med Kjell A. Nordström skrivit bästsäljarna Urban Express (2014) och nu senast Corona Express (2021). I den beskriver han effekterna av Corona-pandemin och hur den blev en tidsmaskin. Med en knivskarp blick på framtiden tecknar Per ett nytt landskap för ledarskapet såväl som medarbetarskap. Vilka krav ställs på våra ledare i en tid när vi arbetar mer decentraliserat? När självledarskapet breder ut sig, vad krävs då av ett framgångsrikt ledarskap? Och hur bygger vi företagskultur när det traditionella kontoret inte längre är centrum?

Schlingmann har byggt sin framgångsrika karriär inom kommunikation och PR på en utbildning inom nationalekonomi från Göteborgs universitet. Utöver det har han startat ett antal framgångsrika företag och innehaft ledande positioner på flertalet företag. Per är en nyfiken och aktiv entreprenör. Han utforskar idéer från gin till vegansk mat med ginmärket Smoky Nordic Coastal gin med Ecoliving. Per Schlingmann är även en författare med imponerande bredd från management till deckare till mat och feelgood.

Per är en erfaren talare och berör ämnen som ledarskap, strategisk kommunikation, varumärken, förändringsprocesser, politik och retorik. Per har en unik erfarenhet från ledande positioner inom såväl politik som näringsliv. Hans föredrag handlar om hur man kan använda ledarskap och kommunikation för att för att främja förändring, inte minst hur man upprätthåller förändringsprocesser över tid. Att vara i ständig förändring och utveckling är en utmaning där Per levererar lösningar och verktyg att ta med i den fortsatta processen framåt.

Per är en mycket uppskattad och inspirerande talare med hög energi på scen. En viktig utgångspunkt är hur företag och organisationer strategiskt kan arbeta med framtidsfrågor.

Per trollbinder publik såväl som läsare med nya perspektiv!

Exempel på teman och rubriker

 • Corona Express
 • Det nya onormala – Så tar du vara på möjligheterna som uppstår med Coronakrisen
 • Världen förändras – gör du?
 • Så vinner du kommunikationskriget!
 • Konsten att förnya sig själv

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards