Nå mål och utveckla ditt ledarskap

Petra Malm är elitsoldaten som bytte sitt hemliga liv och blev elittränare och föreläsare!

Som första kvinna någonsin klarade Petra testerna till specialförbandet SOG och blev Sveriges första kvinnliga elitsoldat. Under tio år levde Petra ett hemligt liv inom Försvarsmaktens elitstyrka under stor sekretess och fysisk och psykisk press. Hur och vad motiverade henne att fortsätta, trots motgångarna? Nu har hon lämnat sitt hemliga liv bakom sig och föreläser om sina erfarenheter från Försvarsmaktens hemligaste förband!

Petra Malm talar om hur du motiverar dig till att nå dina mål och hur du leder dig själv och andra.

Presentation

Petra Malm har mångårig erfarenhet från skarpa operationer både nationellt och internationellt. Hur är det att leva ett liv i hemlighet, hur förbereder man sig för den krävande tjänsten och för att ensam åka till ett högriskområde?

Petra har alltid varit kvinnan som gick mot strömmen och sökte sig efter officersutbildningen till jägarförbanden och sedan specialförbanden. Hon blev en pionjär som inspirerat andra att våga gå sin egen väg. Som elitsoldat var Petra tvungen att vara i fysisk toppform, alltid redo att utföra sitt jobb men det skulle visa sig att den mentala styrkan skulle vara det viktigaste för att överleva.

Som ensam kvinna fick Petra många gånger kämpa mot sin omgivning och fortsätta att motivera sig under de svåraste förhållandena. Som förhörsledare är hon expert på personligheter, beteenden, gruppdynamik och ledarskap. Det var till stor nytta i hennes tidigare yrke och hon lär idag ut hur man bemöter olika personligheter för att nå dit man vill.

Under hösten 2018 har även Petra medverkat i den populära tv-serien ”SAS Who Dares Wins” som utspelade sig i Chile och Anderna. I sin roll som mullvad bland rekryterna fick Petra återigen användning för sina kunskaper inom mänsklig inhämtning. Serien sändes i Storbritannien med start i januari 2019.

Våren 2021 fick Petra stor uppmärksamhet och strålande kritik för sin medverkan som programledare/instruktör i ”Elitstyrkans hemligheter” som sändes på TV4. Programmet belönades med det ärofyllda Kristallen-priset i kategorin ”Årets dokusåpa”.

Åren som elitsoldat har gett Petra Malm kompetens inom ledarskap, effektiv teamutveckling och förändringsarbete. Hon föreläser om konflikthantering, kommunikation och stresshantering samt inspirerar andra att våga utmana sig själv.

Du ska anlita Petra Malm om du/din verksamhet vill inspirera och utveckla individer, motivera och stärka människor eller få det lilla extra till ert träningsevent.

Vill du höra mer om Petras spännande liv som elitsoldat i Sveriges enda specialförband och om hur du blir din egen pionjär? Då ska du boka Petra Malm!

Exempel på teman och rubriker

 • Bli din egen pionjär! Hur motiverar du dig att nå just dina mål?
 • Ledarskap i grupp – Hur bemöter du dina medmänniskor för att nå dit du vill?
 • Hur man skapar ett effektivt team
 • Slå från underläge – Att som kvinna arbeta på en mansdominerad plats.
 • Se ditt eget ansvar
 • Träna som en elitsoldat – Skräddarsydda träningsevent för företag och privatpersoner.

Petra Malm skräddarsyr sitt upplägg utifrån era behov och önskemål.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB