Barnkonventionen - ett vasst verktyg i arbetet med att göra verksamheter ännu bättre, för alla

Rebecca Colt utbildar och föreläser om sexuell exploatering av barn och sexuella övergrepp mot barn med barnkonventionen som utgångspunkt. Barnkonventionen – ett vasst verktyg i arbetet med att göra verksamheter ännu bättre, för alla.

Rebecca är processledare och utredare. I sitt verksamhet arbetar Rebecca med att utbilda och stötta offentliga verksamheter, organisationer och företag i arbetet med att implementera barnkonventionen och göra den konkret genom analysstöd, processtöd och utbildning.

Barnkonventionen är svensk lag från och med 1 januari 2020. Det skärper kraven på efterlevnad av barnets rättigheter.

Presentation

Rebecca Colt har en masterexamen inom mänskliga rättigheter och utbildning i kriminologi.

Hon har flerårig erfarenhet som processledare och utredare gentemot kommunal verksamhet med stort fokus på samverkan och regional utveckling. Rebecca har särskild kompetens inom området sexuell exploatering av barn och sexuella övergrepp mot barn. Hon har i mer än tio års tid på olika sätt engagerat sig inom ämnet och har arbetat med att analysera dokumenterade övergrepp mot barn på Polisen.

Rebecca erbjuder föreläsningar om barnets rättigheter och Barnkonventionen i stort, men också särskilt inriktade föreläsningar mot sexuell exploatering av barn.

Föreläsningarna riktar sig till både offentlig och privat verksamhet; såsom myndigheter, skolor, ungdomsarenor, socialtjänst, företag, organisationer och ideella föreningar.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB