Intresseanmälan

Rickard Olsson

En av landets mest populära programledare

Rickard Olsson är idag en av landets mest populära programledare och känns igen från SVT-program såsom Vem vet mest, Sommarkväll och Wild Kids. Rickard har i många år även anlitats som moderator och konferencier till företag som vill kommunicera med anställda eller andra samt nå ut med budskap. Med sin rika erfarenhet och bredd besitter han en verktygslåda för att professionellt sy ihop ett evenemang. Med sin bredd kan han både reflektera, vara under hållande och intressant.

Rickard skräddarsyr gärna evenemangen efter dina önskemål och behov. Kontakta oss på Skillspartner för bokning och/eller information om event med Rickard Olsson.

Presentation

Under många år har Rickard Olsson anlitats som moderator och konferencier för bland annat flera av de största företagen i Sverige och Norden samt av institutioner som landsting, kommuner, EU-kommissionen, med flera.

2017 utsågs Rickard Olsson till Årets Moderator med motiveringen;

Med värme och glimten i ögat fångar denna rutinerade moderator publikens uppmärksamhet. Han har lång och gedigen erfarenhet och är oerhört uppskattad av alla typer av publik. Hans personlighet och imponerande allmänbildning gör att han passar lika bra som underhållande konferencier i festliga sammanhang som seriös moderator och debattledare.

Rickard Olsson varit programledare för Bullen, Söndagsöppet, Melodifestivalen, Nyhetsmorgon i TV4, Tidigare har Rickard varit programledare för Söndagsöppet i SVT tillsammans med Lotta Engberg, Nyhetsmorgon i TV4, Melodifestivalen och Bingolotto (där han lyckades vända den nedåtgående trenden som programmet hade). Varje dag, fem dagar i veckan under hela tio år mellan 2008 – 2018, ledde Rickard Vem vet mest. Imponerande 1500 program blev det! Från och med augusti i år kan tv-publiken om söndagar återigen se Rickard Olsson leda Bingolotto.

Richard har lett tunga galor som Aftonbladets TV-pris 2006 och TV-priset Kristallen, 2007 tillsammans med Ann Söderlund samt 2009 då han ledde galan själv. Rickard var också värd för invigningen av Solheim Cup 2007 från Torget i Halmstad, inför 390 miljoner TV-tittare världen över via bland annat CNN International och Golf Channel.


I samarbete med Promotor Media

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti
* Obligatoriska fält
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

Kundutlåtanden

"Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

Fredrik Göransson, Nine Yards

"Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

Sonia Koppen, Vision