Professionell och erfaren moderator och konferencier - Sätter rätt stämning för din publik

Sanna Balsvik har en bakgrund som chef och ledare vid Sveriges Television i många år och kombinerar den erfarenheten med en förmåga att snabbt sätta sig in i ämnet, förstå syfte och mål och önskemålen för att skapa det allra bästa mötet, seminariet, konferensen eller eventet.

Sanna har erfarenhet av att leda möten med ämnen från kemisk återvinning, smittskydd på våra lantgårdar, klimakteriet, global mental hälsa eller fastighetsbolagens utveckling till chefs- & ledarforum eller invigningar och prisutdelningar.

Boka Sanna som moderator, konferencier, facilitator eller mötesledare

Presentation

Med gedigen erfarenhet som moderator, konferencier och mötesledare uppskattas Sanna för sin naturliga och äkta scennärvaro. Hon skapar rätt stämning hos publiken, kunden, medarbetarna eller gästerna och önskad reaktion, handling eller känsla skapas. Sanna är en färgstark glädjespridare med massor av energi men hon har även förmågan att bemästra den mer allvarliga tonen.

Genom autentisk trygghet på scen eller framför kameran kan stolthet ingjutas, glädje & energi skapas, förändring ske, stundens allvar förmedlas eller ett förlösande garv uppstå, och allt detta bidrar Sanna till.

Sanna Balsvik behärskar det stora formatet och det lilla rundabordssamtalet lika väl. Hon får samtalen att flyta och genomför paneldiskussioner, intervjuer, frågestunder och interaktiva inslag. Självklart kommer hon väl påläst och förberedd till sitt uppdrag.

Sanna är regelbundet anlitad för uppdrag hos kommuner, regioner och myndigheter men även hos det privata näringslivet. Vid vissa uppdrag deltar hon även i planeringsfasen och bidrar med sin erfarenhet och kunskap i att få till riktigt bra möten.

Boka Sanna Balsvik för att få:

 • Trygga talare som levererar sitt bästa
 • Rätt stämning i rummet där balans mellan det seriösa och roliga blir perfekt
 • Energi och driv
 • Bra interaktivitet med deltagare

 

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium