Fotograf
Robert Eldrim

För mycket av allt

Sanna  Brådings liv har varit ganska krokigt, fyllt av bergstoppar och djupa dalar och fyllt av mängder av jobb inom tv och radio och kreativa processer.

Sanna är en färgstark, varm och professionell talare med stor närvaro och unikt uttryck. Sanna Bråding kan bokas som konferencier eller som föreläsare eller med samtalsupplägg med teman som psykisk ohälsa, ätstörningar, utmattning, missbruk och självskadebeteende – eller med hennes hjärtefrågor mat, vegan, hälsa, miljö, djur och hållbarhet som utgångspunkt.

Presentation

År 2016 släppte Sanna Bråding sin självbiografi ”För mycket av allt”. Bakom den perfekta och framgångsrika fasaden var det under lång tid en helt annan verklighet fylld av missbruk, ätstörningar och självskadebeteende. Det fortsatte ända tills en dag år 2008 då Sanna nådde botten och polisen knackade på. Där vände livet och en lång väg tillbaka började. I dag har Sanna Bråding tagit kontrollen över sitt eget liv igen. Hon jobbar på tv och radio, designar smycken, har fått barn och driver en populär blogg och instagram (50.000 följare) där hon delar livet som mamma och vegan.

Livet blir sällan som man tänkt sig. Det blir oftast bättre. Men det är du själv som måste se till att göra det bra. Vissa saker kommer alltid att finnas med oss genom livet. Jag är född med en känslighet och den kommer jag alltid att bära med mig. Jag måste bara lära mig hantera den.
– Sanna Bråding

Sanna är en färgstark, varm och professionell talare med stor närvaro och unikt uttryck. Hon åtar sig uppdrag som konferencier eller föreläsare (och samtal) med teman som psykisk ohälsa, ätstörningar, utmattning, missbruk och självskadebeteende – eller med hennes hjärtefrågor mat, vegan, hälsa, miljö, djur och hållbarhet som utgångspunkt. Sanna Bråding är idag en insiktsfull person som är väl värd att lyssna noga på och den här självbiografin kommer att vara till stor hjälp för många med liknande läggning och erfarenheter.

Bakgrund
Sanna Bråding började med teater i tidig ålder. På 90-talet slog 15-åriga Sanna Bråding igenom som Tanja i TV4:s kultförklarade dramaserie Tre kronor. Hon har medverkat i ett flertal filmer som till exempel Skeppsholmen, 7 miljonärer, Reine & Mimmi i fjällen, Som man bäddar och inte minst i Lukas Moodyssons film Ett hål i mitt hjärta, där hon spelade huvudrollen. Sanna blev också mycket uppmärksammad som kassörskan Kajsa i de populära reklamfilmerna för ICA.

Vid sidan om skådespeleriet har hon sedan 2003 jobbat som radioprogramledare för Ketchup, Sommartoppen, SR Metropol, P3 Star, Pira&Bråding- som idag är en podd, samt Musikguiden i P3 Osignat.

Sanna Bråding har även varit programledare och konferencier för stora arrangemang som Idol, Grammisgalan, Rockbjörnen och Finest Awards.

Referenser

Sanna trollband TCO-Örebropubliken till tystnad med sin starkt berörande berättelse från livet. Lyssnade på hennes bok ”För mycket av allt” och kände igen mig i långa moment av hennes berättelse och det gav mig insikter. Föreläsningen ”Från tre kronor till fängelse” är tagen ur boken och Sanna är en fantastisk bra berättare på scenen. Sanna fick en lång stående ovation efter föreläsningen vilket hon var värd. Så modigt av henne att berätta så öppet och jag tror många fick insikter i kväll.

Sanna Bråding är charmigt streetsmart och har både fysisk närvaro och en skön och drastisk självdistans.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium