Kvinnan med tusen röster

Shanthi Rydwall Menon har på kort tid gjort sig ett namn i humor-Sverige och kallas ibland för kvinnan med tusen röster. Med sina imitationer och karaktärer har hon tagit sig in på humorprogram hos Sveriges Radio och SVT. Med skarp och intensiv scennärvaro blandar hon humor och allvar när hon talar ämnens som adoption, hudfärg och utanförskap.

Shanthi tar uppdrag som komiker/underhållare, konferencier, föreläsare men hon tar också röstjobb.

Presentation

Shanthi har medverkat i en säsong av talkshowen Robins på SVT, gjort humorprogrammet Carpe Fucking Diem i SR P3, varit ett återkommande inslag i ”Moa Svan med gäster” och uppträtt på Pride Comedy på Stockholm Pride fem år i rad. Hon har även varit med och drivit humorklubben ”Stand Up Yours” på Södra Teatern i Stockholm. Shanthi har också synts i ”Kvällsshowen” på Barnkanalen, I ”PK-mannen” på UR, ”Parlamentet” och i ”Mumbo Jumbo” på TV4.

Shanthi Rydwall Menon har skrivit och turnerat med sin egen humorföreställning ”Kan jag få din uppmärksamhet tack (för jag har ingen själv)” som handlar om hur det är att leva med ADHD och varför vi människor är så besatta av vad som är normalt och inte. Föreställning kan i en omarbetad version bokas som föreläsning. Då gärna i kombination med samtal med publiken om normer i skolan och hur man kan bemöta och underlätta för barn och unga med diagnoser efter själva föreläsningsdelen. Shanthi föreläser även om utanförskap, ADHD, adoption och normer.

Hon har tidigare drivit en videoblogg på nyheter24.se där hon delade med sig av sina egna tankar i en rad olika samhällsfrågor såsom rasism, feminism och psykisk ohälsa, och har även hörts i ”Tankar för dagen” i P1.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti
* Obligatoriska fält
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

Kundutlåtanden

"Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

"Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

Fredrik Göransson, Nine Yards