Intresseanmälan

Sharon Jåma

Moderator med driv och engagemang

Sharon Jåma är en uppskattad moderator i alla slags sammanhang.

Hon är intresserad av och har arbetat med det mesta, från filosofi och världspolitik till vetenskap och populärkultur. Sharon Jåma kan snabbt sätta sig in i nya ämnen och skapa levande och intressanta diskussioner. Hennes specialitet är att ”göra det obegripliga begripligt”.

Presentation

Med sin bakgrund som journalist och producent är Sharon Jåma van att vara både framför och bakom kameror och mikrofoner. Hon är ett utmärkt stöd till alla deltagare på scenen. Likaväl som hon matchar de mest scenvana deltagarna, kan hon förbereda och stödja alla som är mindre vana vid publika presentationer.

Sharon Jåma har lång erfarenhet från SVT och främst från Aktuellt där hon arbetat som reporter med vitt skilda ämnen, och med både inrikes- och utrikesreportage. Hon har också bland annat arbetat med Studio 1 i P1. Utnämndes till Almedalens populäraste moderator 2014 (den som var mest anlitad),  och är just nu utrikesreporter på SVTs tyngsta politiska program, Agenda.

Med stor seriositet, värme och humor tar hon sig an skilda ämnen.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium