Företagskultur som håller

Shervin Razani är entreprenören, känd från Draknästet i SVT, som har grundat ett flertal mångmiljonbolag under sin karriär. Han talar om allt från smarta investeringsstrategier, företagskultur och ledarskap till smått galna anekdoter där allt eller inget hänger på ett enda beslut. (två gånger i livet har han varit nära konkurs, men risktagandet har också varit en viktig del av Razanis framgång).

Sherryn växte upp i Rinkeby och Husby efter att hans familj flytt från Iran under Iran-Irak-kriget. Han var åtta år när han kom till Sverige.

Presentation

Shervin Razani är stark förespråkare av idén om att misstag kan leda till ovärderlig kunskap. I dag är det dock många som använder den idén för att försvara dåliga val. Razani berättar om hur han skapat en sund inställning till misstag som i hans personliga fall varit en av grundbultarna till hans framgång.

En objektiv och reflekterande syn på misstag är inte bara relevant för investerare och entreprenörer. Den kan appliceras på i princip alla situationer och branscher. Alla som står inför beslut med hög risk kan dra nytta av Shervin Razanis insikter och lärdomar.

Hans roll som tv-profil har gjort honom till en naturlig talare som blandar humor och underhållning med visdom. Föreläsningarna är inspirerande och fulla av anekdoter och strategier för hur man bör tänka kring risk och investeringar.

Shervin Razanis starka vilja att tjäna pengar redan från ung ålder då han sålde jultidningar grundade sig i en vilja att skapa ett nytt liv. Han lärde sig tackla motgångar och förluster, men framför allt också att ta vara på de möjligheter som presenterade sig.

Därför ska du boka Shervin Razani:

 • Det är få som har sålt fler jultidningar och skapat fler miljonbolag än Shervin Razani. Få förståelse för vilka faktorer som spelar in när man vill prestera på toppnivå – oavsett vilken bransch eller aktivitet det gäller.
 • Hur håller man motivationen uppe när man står på randen av konkurs? Det kräver bland annat en sund inställning till misstag och risktagande vilket kanske är Shervin Razanis största styrka.
 • Som en av drakarna i SVT:s Draknästet har tittare kunnat få ta del av hur en smart investerare tänker. Genom hans föreläsningar får du en djupare insikt.

Shervin föreläser om flera olika ämnen, till exempel integration; företagskultur, nationalekonomi och entreprenörskap. Han anpassar alltid sina föreläsningar efter vad uppdragsgivaren vill att han ska lägga fokus på.

Exempel på teman och rubriker

Entreprenören och investeraren om att vara All in eller Ingenting alls
Hur gick det egentligen till när killen som växte upp i problemförorten Husby blev serieentreprenör, drake och mottagare av ett pris från kung Carl XVI Gustaf, just för sitt bolagsbyggande?

Shervin Razani är antingen all in eller all out. Det har placerat honom i tuffa situationer, bland annat har han stått på randen till konkurs två gånger. Att misslyckanden skapar en plattform för kunskap är inget nytt – men sättet Shervin byggt sin plattform är definitivt något unikt. Lyssna till hans inspirerande, roliga och smått galna historier som tagit honom dit han är idag.

Shervin brinner för frågor som rör integration, nationalekonomi, företagskultur, ledarskap och entreprenörskap. Föreläsningen kan skräddarsys mer mot ett eller flera av dessa teman.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg