Framtidens arbetsliv - kultur, ledarskap & lärande

Siri Wikander håller interaktiva föreläsningar om hur vi alla kan och måste lära oss nya saker varje dag – hur kultur, ledarskap och en stor variation av lär- och kommunikationsaktiviteter kan hjälpa er att nå era organisations- och medarbetarmål. Om framtidens arbetsplatser.

Innehåll och upplägg är alltid skräddarsytt utifrån specifika utmaningar och med konkreta exempel som hjälper er att få det att hända i er organisation.

Presentation

Siri Wikander har jobbat som ledare inom HR och Kommunikation de senaste 20 åren. Såväl i stora börsnoterade bolag som Axfood och Scandic som i mindre start-ups och scale-ups.

Siri är mycket aktiv i utvecklingen och debatten kring nya sätt att jobba för att möta den digitala strukturomvandlingen som pågår. Många jobb försvinner för att aldrig komma tillbaka. De jobb som finns kvar förändras till följd av AI och Automation.

Siri Wikander är återkommande krönikor i Tidningen Chef och ingick i flera år i Berghs School of Communication pedagogiska råd. Arbetet som Siri med kollegor har gjort på Scandic har väckt internationell uppmärksamhet bland annat till följd av sina mätbara medarbetar- och affärsresultat. Arbetet finns dokumenterat som en IMD Business School Case Study och är tillgängligt i undervisningen på Handelshögskolor runt om i Europa.

Exempel på teman och rubriker

 • Fem steg till en öppen och lärande kultur
 • AI och Automation – hur påverkar det våra jobb?
 • Låt känslan göra jobbet – employer branding
 • Ledarskapet som främjar en lärande kultur
 • Framtidens arbetsliv – hur ser det ut?

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg