Intresseanmälan

Sofia Ståhl Hälsoinspiratör, föreläsare, programledare, författare & krönikör

Fotograf
Diego Monsiváis

Deadlines, jobbstress … och balans?! Hur går det ihop?

I föreläsningen ”Deadline, jobbstress och balans – hur går det ihop?” tar hälsoinspiratören Sofia Ståhl ett grepp om hälsa. Med utgångspunkt i den något galna jakten på balans tar hon oss med på en resa i välmående. Hur uppnår man det? Hur gör man för att må bra på riktigt när livet är fullmatat med jobbstress, deadlines och prestation?

Med humor, värme och stark igenkänning guidar Sofia oss genom de vanligaste fällorna, identifierar prestationen vi alla kämpar med och hjälper oss förstå hur vi egentligen kan göra för att må bra på riktigt.

Presentation

Föreläsningen ”Deadline, jobbstress och balans – hur går det ihop?” utlovar konkreta verktyg, mängder med inspiration och en nyanserad bild av vad hälsa och en balanserad jobbvardag egentligen handlar om. Välkommen till en stund som gör skillnad på riktigt!

Hälsa och välmående handlar om att möta sig själv, med omtanke, där man är – utifrån de förutsättningar som råder.
– Sofia Ståhl

Sofia Ståhl är en av Sveriges mest betrodda hälsoinspiratörer med uppdrag för privatpersoner, statliga myndigheter och tunga aktörer inom näringslivet.

Sofia Ståhl började jobba med hälsa och välmående 2010. Hon är en uppskattad och prisad hälsoinspiratör, föreläsare, programledare, författare och krönikör. Sofia har vunnit flera priser för sin blogg – ”Årets hälsoinspiratör”, ”Årets träningsblogg” och ”Årets hälso- & träningsblogg”.

Sofia är utbildad certifierad kost- & träningskonsult (lic. personlig tränare och lic. kostrådgivare), styrketräningsinstruktör, Moveoo- instruktör och coachar i livsstilsförändring och personlig utveckling.

Sedan 2020 har Sofia ett samarbete med Akademibokhandeln där hon gett ut fem kalendrar och en produktlinje med tydligt hälsofokus. Hon har gett ut flera böcker med Bonnier Fakta: PT-Fias tio i topp (2015), Trappträning (2016) och 201 hälsohacks (2022).

Exempel på teman och rubriker

 • Deadline, jobbstress och balans – hur går det ihop?
 • Vi får lära oss att hälsa och välmående handlar om att göra som alla andra – glöm det!
 • Hur mår man egentligen bra på riktigt?
 • Vi har aldrig haft det såhär bra, ändå har vi aldrig mått såhär dåligt” (om utmattning)

Referenser

Sofia var lugn, kunnig och en bra föreläsare inom ämnet. Man kände verkligen att hon tar ett helhetsgrepp kring hälsa och är en motvikt till all hälsohets som kan finnas i samhället.
Lihini Wijesinghe, People Process Specialist. Tele2

Superbra föreläsning. Så imponerad av Fia, fick verkligen fram rätt budskap som vi behövde i dessa stressiga tider. Superhärligt att budskapet även gick fram på engelska. Så vi är verkligen supernöjda. Jag fick jättemånga tack på mailen efter att det var precis vad personalen behövde.
 IKEA

Vi har anlitat Sofia som föreläsare vid ett flertal tillfällen, främst i samband med event och nylanseringar. Det bjuds alltid på ett fantastiskt bemötande av hela hennes team och föreläsningarna har varit otroligt uppskattade vid samtliga tillfällen. En genuin och inspirerande tjej som alltid lägger föreläsningen på rätt nivå för lyssnarna och involverar publiken på ett fint och roligt sätt. Man lämnar alltid Sofias föreläsningar med eftertänksamhet och reflektion samtidigt som man boostats med ny energi och inspiration. Både Sofia och hela hennes team är ett nöje att samarbeta med!
Pernilla Folkstrand, Marketing Responsible, Fitness24Seven

Sofia är en enkel och genuin person som på ett inspirerande sätt berättar om sig själv och sina erfarenheter när det gäller träning. Hon framför föreläsningen på ett avslappnat och personligt sätt. Allt samarbete innan, under och efter föreläsningen har gått smidigt och alla inblandade är nöjda.
Tova Larsson, Fyra JKPG Destination Jönköping

Smidig kontakt inför föreläsningen, snabba svar på mailen. Själva föreläsningen gav mycket igenkänning och aha-upplevelser. Kloka tankar som förmedlades på ett lugnt och tänkvärt sätt är kommentarer från organisationen.
Jordbruksverket

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg