Intresseanmälan

Sophia Sundberg

Nätverka BÖR man – men hur GÖR man?

Att nätverka är bra och nästintill nödvändigt i dagens samhälle, känner många till och det skrivs mycket om att det är så bra att näverka. Men hur GÖR man då?

Sophie Sundberg reser land och rike runt och lär ut affärsnätverkande som ett verktyg till ökad försäljning! Hennes föreläsningar och workshops är konkreta, handfast aoch inspirerande, och deltagarna går därifrån med kunskap som de direkt kan omsätta i praktiken.

Presentation

Det påstås att de flesta människor har omkring 100 kontakter. Om du sedan nätverkar med 10 personer så har du tillgång till 1000 kontakter. Kontakter är bland det viktigaste som finns i affärslivet eftersom affärer sker mellan individer. Rätt använt blir affärsnätverkande ett verktyg till ökad försäljning och leder dig till fler affärsmöjligheter och du bygger upp ditt nätverk!

Hur gör jag om jag vill bredda mitt kontaktnät och fylla på med nya kontakter? Hur underhåller jag mitt kontaktnät? När jag träffar nya människor; Vem följer jag upp, på vilket sätt, när, hur, varför? Behöver jag ha ett mål med mitt nätverkande? Vilken är egentligen nyttan med att nätverka? Allt detta och lite till får du lära dig på en föreläsning med Sophia Sundberg.

Sophia Sundberg arbetar med interaktiva utbildningar och föreläsningar med deltagare istället för åhörare. Utbildningar och föreläsningar där deltagarna både lyssnar och deltar.

Sophia skräddarsyr alla föreläsningar och utbildningar. Det kan vara allt från en kort, inspirerande föreläsning om 20 minuter till ett helt utbildningsupplägg

Anlita Sophia Sundberg när avdelningar slås ihop, företag köps upp, när det är dags för kick off, företagsevent, kundevent, jubileum, invigningar, företagsmässor, näringslivsgalor, nätverksträffar, inspirationsdagar.

Tänk så här – så fort människor skall mötas som inte känner varandra så blir det lite obekvämt! Ta med Sophia som föreläsare i starten av dagen så ser hon till att deltagarna blir bekväma och ni kan sedan fokusera på ert mål för resten av dagen. Dessutom kommer deltagarna på er möte uppleva att de fått bättre behållning av ditt arrangemang när de går därifrån med många nya affärskontakter.

Sophia Sundberg engagerar, inspirerar och entusiasmerar inom ämnet referensmarknadsföring.

Exempel på teman och rubriker

 • Nätverka BÖR men – men hur GÖR man
 • Mingel som marknadsföringsmetod
 • Twitter – för vem och varför?
 • Fler affärer genom möten med människor
 • Bemästra konsten att affärsmingla
 • Sociala Medier som ytterligare en dimension av att nätverka

Exempel på inslag: Mingelteknik, Exitprepliker, Hissminuten, Varför nätverka, Prioritera tiden, Bli ännu bättre på att nätverka, Nätverkarplatser, QR koder, Sociala Medier som ytterligare en dimension av att nätverka, Nyttan med att nätverka, Målbilder i AFfärsnätverkande, Nyckeln till hemligheten

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision