Intresseanmälan

Staffan Dopping

Fotograf
Peter Knutson

Moderator med precision, engagemang och stil

Staffan Doppings moderatorsstil är smidig, lyhörd, noga med fakta och med ett starkt engagemang för dialog.

Staffan har fokus på sin publik. Han förbereder sig noga och ser till att både gäster och auditorium känner sig trygga och bekväma samtidigt som han skapar dynamik och tempo.

Vill du veta mer om Staffan Dopping som moderator, kontakta oss så hjälper vi dig vidare. Snabbt och enkelt!

Presentation

Staffan Dopping har programlett så olika program som Listan, Gomorron Sverige och Studio Ett – och är därför van att hantera många olika ämnen och situationer. Staffan Doppings välkända radioröst skapar igenkänning bland både yngre och äldre, men hans öppna sinne och sinnesnärvaro kan också innebära oväntade tempoförändringar och egna skarpsinniga reflektioner. Staffan Dopping kombinerar stabilitet och erfarenhet med förmågan att samtidigt vara rapp och modern, vilket gör honom till en förträfflig moderator till varje tillfälle.

Staffans bakgrund, som på 30 år förde honom från TT:s radioredaktion till dagens PR-uppdrag, har innehållit uppdrag såsom pressofficer i en FN-bataljon, ledamot av Melodifestivalens låtjury 1986, och spanare i radions ”Metropol”. 2005 sadlade Staffan om när han blev Försvarsmaktens första informationsdirektör. Sedan 2011 är Staffan vid sidan av sina moderatorsuppdrag senior PR-konsult och hjälper företag, myndigheter och privatpersoner att förstå och bli förstådda av omvärlden.

Staffans Doppings intervjuteknik belönades 2001 med Ikarospriset, som delas ut av Publicserviceklubben vid Sveriges Television och Sveriges Radio. Året därpå tilldelades han Sveriges Radios språkpris.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun