Intresseanmälan

Stefan Hyttfors

Fotograf
Elina Manninen

Förändring är ledordet för övergång från nutid till framtid

Stefan Hyttfors är en av Sveriges mest uppskattade och inspirerande föreläsare. Han målar framtidsbilder genom att prata om samhälls- och beteendeförändringar snarare än tekniska möjligheter och genom att peka på framgångsrika exempel. Stefan hämtar idéer från olika ämnesområden och branscher som han mixar ihop till en högenergisession som får dig att stanna upp och tänka till. Stefans talarstil är utmanande, inspirerande och underhållande.

Förändring är ledordet för övergång från nutid till framtid!
– Stefan Hyttfors

Stefan Hyttfors har insett att vi inte kan nöta på i gamla hjulspår och tro att gårdagens metoder ska kunna lösa framtidens bekymmer. Vi måste tänka om och skapa nytt!

Vill du veta hur framtiden blir får du vara med och skapa den själv! Vill du veta mer om Stefans möjlighter att komma till er för en föreläsning, ring oss på Skillspartner.

Presentation

Vi lever i en tid präglad av omtumlande generationsskiften; Kvinnor födda på 70-talet tar ledarrollen från manliga 40-talister, digitala affärsmodeller krossar analoga, småskalighet utmanar storskalighet, människor förlorar jobben till maskiner och världsekonomins tillväxt kommer från de vi kallar fattiga. Vad innebär samhällsförändringen och det uppskruvade tempot för oss? Vad kan vi säga om framtiden och hur gör de som ser ut att lyckas? Förmågan att anpassa sig är nyckeln till överlevnad, och vi måste fråga oss ”vad krävs för att anpassa sig till nätverkssamhället?”

Stefan skräddarsyr varje föreläsning med konkreta exempel för att säkerställa relevans och värde för åhöraren. Det är svårt att inte smittas av Stefans entusiasm när han beskriver flytten ut på nätet som lika dramatisk och omtumlande som den industriella revolutionen och urbaniseringen. Hans förmåga att beskriva utvecklingen med fokus på beteendeförändringar istället för teknik har fått många att se på världen med nya ögon.

Stefan Hyttfors är en av Sveriges mest uppskattade föreläsare inom framtid, omvärldsbevakning och affärsutveckling. Stefan har en bakgrund som fotograf, journalist, PR-konsult och entreprenör. Han är grundare till den digitala PR-byrån Wenderfalck som vunnit en rad priser för kreativitet och kundnöjdhet. 2012 röstades han fram till Årets talare, genombrott.

Exempel på teman och rubriker

 • Digitalisering – Mer med mindre.
 • Lita på – Samspelets valuta.
 • Decentralisering – Blockchain-revolutionen.
 • Framtidens arbete – varför arbetar du?
 • Innovation – Störning är den nya normen.
 • Ledarskap – Från kontroll till en kultur av lärande
 • Hållbarhet – Framtidens strategi

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB