Intresseanmälan

Stefan Nilsson

Expert på trender och design

Stefan ”Trendstefan” Nilsson är Sveriges mest mediala trendexperter. Konstant på resande fot spanar han på retail, design, lifestyle och vad som gör livet lite extra spännande. I år konstaterar han att det egentligen bara finns en sak över hela världen som genererar köer – och det är efterrätter.

Trendstefan arbetar som trendanalytiker och expert. En föreläsning med honom kan användas som avkoppling eller uppkoppling. Antingen kan man lägga en föreläsning med hög energinivå och massor av spännande iakttagelser inom trendvärlden från London, Paris, Milano och New York. Eller så kan man arbeta med trendföreläsningen och gå in i en workshop för att diskutera fram nya produkter och lösningar.

Vill du boka eller veta mer om Stefan Nilsson och hans föreläsningar hör av dig till Skillspartner.

Presentation

Stefan Nilssons iakttagelser och åsikter kring trender syns ofta i medier som TV4, Sveriges Radio och tidningar

Trendstefans standardföreläsning innehåller områden som mode, design, mat, konsumtion, teknik och framför allt värderingar. Han diskuterar självklart ”årets färg” men kanske snarare fördjupar sig i hur hållbarhetsfrågan förändras under kommande år. Trendföreläsningen kan så klart nischas mot önskad fråga som t.ex. badrum, stadsplanering, hållbarhet eller andra områden.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium