Fotograf
Fotomeddi

En magisk knockout

Stefan Odelberg är en riktig entertainer och levererar alltid det kunderna önskar – och lite till! Han är underhållaren, magikern och konferencieren som får en hel publik att häpna och känna sig berörd.

Underhållning eller konferenciersskap löser han alltid efter kundens önskemål. Så önskar du ett minnesvärt event med asgarv, humor och glädje för dina kunder och personal, boka Stefan Odelberg, ni kommer inte att bli besvikna.

Presentation

Stefan Odelberg har jobbat i mer än 15 år i underhållningsbranschen och är kanske Sveriges leveranssäkraste magiker och artist som vågar att ta ut gränserna.

Han hunnit medverka i flertalet TV-produktioner, bland annat Semestercharmören på SVT där han bokstavligen trollade skjortan av svenska semesterfirare. Deltagit i Diggelo, Rhapsody in Rock och Dobidoo, firat Kronprinsessan på Öland. Numer är det en tradition när Stefan gör sin årliga show under tennisveckan i Båstad.

Konferencier
Med ett bra kom-i-håg och med vana att följa manus är Stefan Odelberg ett mycket bra val som konferencier. Självklart med humor om så önskas.

Underhållning
Det klassiska är 40 minuter underhållning under middagen i ett block. Men här avgör ju ni med vad ni önskar få ut av ert arrangemang. Stefan Odelberg samarbetar med ett stort antal artister, så är det en hel show ni önskar med sång musik och dans syr vi ihop det också.

Boka Stefan Odelberg. Underhållning, magi eller konferenciersskap löser han alltid efter kundens önskemål. Så önskar du ett minnesvärt event med asgarv, humor och glädje för dina kunder och personal, boka Stefan Odelberg, ni kommer inte att bli besvikna. Ring Skillspartner, tel 08-684 049 24.

Stefan Odelberg är en av få artister i Sverige idag som på ett personligt sätt lyckas kombinera humor, action, magi och show till ett gemensamt paket som stavas underhållning.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision