Intresseanmälan

Stephan Wilson "Sveriges räddaste äventyrare", Programledare, Föreläsare, Hälsoinspiratör, Producent & Författare

Fotograf
Anna Sigvardsson Högbog

Motivationsresan – starkare, friskare, piggare

Är du trött på att ha dåligt flås, men har svårt att hitta energi för att ta dig ur soffan? Eller har du lätt för att komma igång, men lika lätt för att sluta? Ta del av Stephan Wilsons inspirerande berättelse och få tips på hur du tar kontroll över din hälsa. Du får följa med på en resa där du inte bara blir peppad till inleda en livsstilsförändring – utan här får du verktyg så du håller fast vid den.

Stephaan Wilson kan också anlitas som moderator, konferencier eller programledare.

Hör av dig om du vill veta mer eller boka föreläsningen.

Presentation

Hur får man ens tid och kraft över till att investera i sin hälsa? Stephan Wilson väver ihop egna erfarenheter och metoder som att ”applicera in fler nyttigheter i ens liv än att ta bort onyttigheter” eller hur man får till träningen så den sker på ”autopilot” – även i perioder när ens livspussel är som mest pressat. Med hjälp av spännande forskning, fängslande berättelser och handfasta tips kan vi lova att publiken garanterat lämnar lokalen mer peppade. För vem vill inte bli starkare, friskare och piggare!

Att hjälpa andra hitta glädjen och motivationen har blivit en av Stephans största drivkrafter. (Foto: Thérese Körning)

Stephan Wilson har programlett flera framgångsrika teveprogram som Gomorron Sverige och Min Klassiker. Även för barn familjer och ungdomar är Stephan ett bekant ansikte från program som Lilla Sportspegeln, Bolibompa och Lilla Aktuellt. Mest känd är han kanske från serien Stephan på glid där han på stapplande steg försökte förstå sig på fenomenet längdskidor. Världen hade nog aldrig tidigare sett en mer usel skidåkare och motionär men idag är Stephan Wilson en helt annan person än innan sitt första Vasalopp – men på vilket sätt?

Stephan har även skrivit boken Motivationsresan – starkare, friskare, piggare! Att hjälpa andra hitta glädjen och motivationen har blivit en av hans störstadrivkrafter. På ett underhållande och berörande sätt lyckas Stephan Wilson inspirera “soffpotatisen” som elitmotionären.

I sina föreläsningar får du tillsammans med bilder och filmklipp får ölja med Stephan (även kallad för “Sveriges räddaste äventyrare”) på hans olika äventyr som hans allra första Vasalopp (9 mil) till när han tog sig an Världens Tuffaste Skidlopp på galna 22 mil. Men den tuffaste utmaningen är ändå att få vardagens alla “måsten” att gå ihop.

Stephan Wilson som moderator, konferencier eller programledare
Stephan har en fin förmåga att sätta tonen, ta en publik, ta hand om gäster och föreläsare samt stötta uppdragsgivaren så helheten håller ihop. Från åren inom TV har han fått en gedigen och grundlig erfarenhet av att vara programledare men också att producera.

Exempel på teman och rubriker

Motivationsresan – starkare, piggare, friskare

Är du trött på att ha dåligt flås, men har svårt att hitta energi för att ta dig ur soffan? Eller har du lätt för att komma igång, men lika lätt för att sluta? Ta del av en inspirerande berättelse och få tips på hur du tar kontroll över din hälsa. Du får följa med på en resa där du inte bara blir peppad till att inleda en livsstilsförändring – utan här får du verktyg så du håller fast vid den.

Följ med på en peppande föreläsning och se vad som händer om man gräver tillräckligt djupt inom sig. Hur det är att hitta sidor hos sig själv som man inte trodde fanns där. Kan man lära sig älska smärta och omfamna rädslan? Och hur slår man personligt världsrekord? Du kommer att få nya infallsvinklar och lära dig se möjligheter där andra ser hinder.

Att hjälpa andra hitta glädjen och motivationen har blivit en av hans största drivkrafter. Idag är Stephan en annan person än innan sitt första Vasalopp – men på vilket sätt? Tillsammans med bilder och filmklipp får du följa med på en spännande resa från Stephans 12 timmar långa Vasalopp till hans 21 timmar långa Vätternrunda. Stephan väver ihop egna erfarenheter och metoder som att ”applicera in fler nyttigheter i ens liv än att ta bort onyttigheter” eller hur man får till träningen så den sker på ”autopilot” även i perioder när ens livspussel är som mest pressat.

Med hjälp av spännande forskning, fängslande berättelser från möten med några av Sveriges främsta idrottare samt handfasta tips på plats kan vi lova att du inte kommer kunna sitta still. När du väl lämnar föreläsningen är du garanterat mer peppad än innan och kanske har du påbörjat din resa mot svart bälte i hälsa!

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium