Intresseanmälan

Svante Randlert

Konsten att attrahera, engagera och utveckla rätt medarbetare till rätt plats

I dag är det enkelt att kopiera företagsmodeller, processer och idéer. I princip allt går att kopiera – allt utom en sak: dina medarbetare. De är kärnan i hela organisationen, det som driver verksamheten framåt och din enda verkligt unika konkurrensfaktor. Hur får du dina platsannonser att sticka ut i mängden? Vilka värden vill du representera? Svante Randlert visar hur du rekryterar, utvecklar och motiverar rätt kompetens för din verksamhet både i dag och i framtiden!

Svante är en av Nordens mest anlitade föreläsare med över 170 föredrag per år när det kommer till att attrahera, engagera och utveckla rätt medarbetare till rätt plats.

Presentation

Han har genom åren hjälpt hundratals organisationer och tusentals chefer hur man blir medarbetarnas och kundernas förstahandsval imorgon. Han är den enda i landet bland över 1 000 föreläsare, som genom tiderna lyckats få maxbetyget 5.0 vid tre olika tillfällen av en hel publik hos Sveriges största chefsnätverk Close. 2018 var han nominerad som årets Talare 2018 i Sverige i kategorin genombrott. Han har även fått bäst betyg av alla föreläsare på världens största Employer Branding event – World Employer Branding Day i Budapest, Employer Branding Summit i Amsterdam, Future of work i Ljubljana, Rekryteringsdagarna i Oslo samt Leadership Day i Stockholm.

Hösten 2017 släppte han boken Drömarbetsgivaren. Under sitt första år var boken redan inne på sin tredje upplaga. Under hösten 2018 släpptes den engelska versionen The Dream Employer. Den har redan sålts till organisationer i över 10 olika länder. Hösten 2018 lanserade han ledarskapspodden Chefssnack. Landets vassaste beslutsfattare är med som gäster. Redan under säsong 1 hamnade podden på topp-5 listan över näringslivspoddar på Itunes. Svante Randlert arbetade som Academic Works Business & People Advisor mellan åren 2009-2018. Ett företag som haft nöjdast kunder 8 år i rad, samt blivit framröstat till Sveriges bästa arbetsgivare inom servicesektorn de tre senaste åren.

Svante Randlert ger dig konkreta tips på hur du får lojala och engagerade medarbetare genom att attrahera, rekrytera och utveckla rätt personer till ditt företag. Svante skräddarsyr gärna uppdragen efter önskemål och behov.

Exempel på teman och rubriker

Svante Randlert åtar sig uppdrag inom;

 Strategisk kompetensförsörjning
 – Hur ska ni försörja er med kompetens för att uppnå er strategi?

Morgondagens medarbetare
– Att uppfattas som en attraktiv arbetsgivare börjar med att förstå rätt målgrupp på rätt sätt?

Det engagerande ledarskapet
– Hur ska ni göra för att få engagerade medarbetare?

 

Exempel på föreläsning;

De 10 budorden
En inspirerande föreläsning med Svante Randlert, baserad på hans bok “Drömarbetsgivaren – De 10 budorden som får medarbetare att vissla hela vägen till jobbet”.

En föreläsning om;
1. Medarbetarna – din unika konkurrensfördel
2. Rätt kompetens – säkerställ smidig digitalisering och kompetensen som inte går att digitalisera
3. Relationer – värdefulla relationer
4. Mer kultur och förtroende – mindre struktur, riskminimering och kontroll
5. Kommunikation – fakta informerar, känslor säljer
6. Engagemang – nöjd eller engagerad, gilla eller älska det man gör
7. Utveckling – resultaten växer när medarbetarna växer
8. Ambassadörer – dina medarbetare är potentiella volontärsäljare
9. Konkurrensfördelar – vad gör er som arbetsgivare unika?
10. Mäta – mät för att förstå hur det går och vart ni är på väg, inte för att kontrollera vad som gjorts

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium