Intresseanmälan

Svante Randlert

Konsten att attrahera, engagera och utveckla rätt medarbetare till rätt plats

Idag är det fullt möjligt och ganska enkelt att kopiera en mängd modeller för hur team eller organisationer kan bli mer framgångsrika. Allt går att kopiera, utom en enda sak: de som driver din organisation och som är din allra viktigaste tillgång – medarbetarna. Svante Randlert menar att de är faktorn med störst potential att bli er organisations unika konkurrensfördel. Förmågan att attrahera, engagera och utveckla rätt medarbetare på rätt plats är helt avgörande för att nå goda resultat. De kommande årens stora pensionsavgångar och bristen på rätt kompetens i många sammanhang gör inte saken lättare.

Det som tagit dig hit, där du är idag, kommer kanske inte att ta dig dit du vill imorgon. Vi lever i en tid av ständig förändring och du behöver anpassa dig och ditt ledarskap till det. Du måste inse att det inte handlar om vem du är eller vad du redan vet, utan vad du gör – varje dag. Svante Randlert ger chefer inspiration samt verktyg för vad du som ledare behöver göra idag, för att du och dina medarbetare ska prestera bättre tillsammans imorgon.

Presentation

Han har genom åren hjälpt hundratals organisationer och tusentals chefer hur man blir medarbetarnas och kundernas förstahandsval imorgon. Han är den enda i landet bland över 1 000 föreläsare, som genom tiderna lyckats få maxbetyget 5.0 vid tre olika tillfällen av en hel publik hos Sveriges största chefsnätverk Close. 2018 var han nominerad som årets Talare 2018 i Sverige i kategorin genombrott. Han har även fått bäst betyg av alla föreläsare på världens största Employer Branding event – World Employer Branding Day i Budapest, Employer Branding Summit i Amsterdam, Future of work i Ljubljana, Rekryteringsdagarna i Oslo samt Leadership Day i Stockholm.

Hösten 2017 släppte han boken Drömarbetsgivaren. Under sitt första år var boken redan inne på sin tredje upplaga. Under hösten 2018 släpptes den engelska versionen The Dream Employer. Den har redan sålts till organisationer i över 10 olika länder. Hösten 2018 lanserade han ledarskapspodden Chefssnack. Landets vassaste beslutsfattare är med som gäster. Redan under säsong 1 hamnade podden på topp-5 listan över näringslivspoddar på Itunes. Svante Randlert arbetade som Academic Works Business & People Advisor mellan åren 2009-2018. Ett företag som haft nöjdast kunder 8 år i rad, samt blivit framröstat till Sveriges bästa arbetsgivare inom servicesektorn de tre senaste åren.

Svante Randlert ger dig konkreta tips på hur du får lojala och engagerade medarbetare genom att attrahera, rekrytera och utveckla rätt personer till ditt företag. Svante skräddarsyr gärna uppdragen efter önskemål och behov.

Svante är en av Nordens mest anlitade föreläsare med över 170 föredrag per år när det kommer till att attrahera, engagera och utveckla rätt medarbetare till rätt plats.

 

Exempel på teman och rubriker

Svante Randlert åtar sig uppdrag inom;

 Strategisk kompetensförsörjning
 – Hur ska ni försörja er med kompetens för att uppnå er strategi?

Morgondagens medarbetare
– Att uppfattas som en attraktiv arbetsgivare börjar med att förstå rätt målgrupp på rätt sätt?

Det engagerande ledarskapet
– Hur ska ni göra för att få engagerade medarbetare?

 

Exempel på föreläsning;

De 10 budorden
En inspirerande föreläsning med Svante Randlert, baserad på hans bok “Drömarbetsgivaren – De 10 budorden som får medarbetare att vissla hela vägen till jobbet”.

En föreläsning om;
1. Medarbetarna – din unika konkurrensfördel
2. Rätt kompetens – säkerställ smidig digitalisering och kompetensen som inte går att digitalisera
3. Relationer – värdefulla relationer
4. Mer kultur och förtroende – mindre struktur, riskminimering och kontroll
5. Kommunikation – fakta informerar, känslor säljer
6. Engagemang – nöjd eller engagerad, gilla eller älska det man gör
7. Utveckling – resultaten växer när medarbetarna växer
8. Ambassadörer – dina medarbetare är potentiella volontärsäljare
9. Konkurrensfördelar – vad gör er som arbetsgivare unika?
10. Mäta – mät för att förstå hur det går och vart ni är på väg, inte för att kontrollera vad som gjorts

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards